1v1de tokatlamaktan keyif almayacağım tek adamı niye karşıma koydun yaovv
Eline sağlık başkan kalemin her zaman sağlam.
İrkilmedim değil beklemediğim bir artıştı@tikveşli 61'sizin gözünde 100 puanlık sempatikliğin varmış. Kendine dikkat et
İrkilmedim değil beklemediğim bir artıştı@tikveşli 61'sizin gözünde 100 puanlık sempatikliğin varmış. Kendine dikkat et
Güzel öneriler sağol. Itachi, keko ve ch3rlo vsleri var önceliğim hiç yapmadığım kişiler ama bunları da değerlendiririz.@Sodex benim önerilerim şunlardır:
Joey Wheeler vs Bavs
Itachi_27 vs Mcgill
ch3rlo vs Gutts
kekomancer vs Ekmek
Lobi mücadeleleri şeklinde düşünmüştüm yapacağım bir ara.@Sodex
Takım mücadeleleri de güzel olmaz mı? 2 zorocu vs 2 sanjici, 2 Amiralci vs 2 yonkocu gibi vsler.
Kid'in yası, askerlik falan derken baya uzak kaldım bu vs videolarından ama geri dönüş vakti geldi. Arayı kapatacağız.Tekin muhatabı Kid toparlanıp ayaklanacak neredeyse fanları hala daha depresyonda. Kaç tane vs birikti zulanda la az icraata geç @Sodex
Olursa @01746 ile takım olmak isterim. İster Law ister Cora için fark etmez.Lobi mücadeleleri şeklinde düşünmüştüm yapacağım bir ara.
Siz ikinizi ayrı düşünemezdim zaten aynı takım içinde olursunuz.Olursa @01746 ile takım olmak isterim. İster Law ister Cora için fark etmez.
Beni koy karşıya 2 vs 1 atayım Doffy gibiSiz ikinizi ayrı düşünemezdim zaten aynı takım içinde olursunuz.
Senin için güzel planlarım var. 2vs1 karşılaşmada yaparım. Rakiplerine bol şans şimdiden.Beni koy karşıya 2 vs 1 atayım Doffy gibi
Hakkımı ver bana yeter.Argüman kalitesinde + 1 yaz mesela Fangirl yok etmeden + 1 hain tespit etmeden + 1 en az 3 skorum var kafadanSenin için güzel planlarım var. 2vs1 karşılaşmada yaparım. Rakiplerine bol şans şimdiden.