Kuş kafesine kılıç dayayan bir Zorocu gelir yardıma, üzülürsünBeni koy karşıya 2 vs 1 atayım Doffy gibi![]()

Kuş kafesine kılıç dayayan bir Zorocu gelir yardıma, üzülürsünBeni koy karşıya 2 vs 1 atayım Doffy gibi![]()
Yanımda Cora-san'ım olduktan sonra...Siz ikinizi ayrı düşünemezdim zaten aynı takım içinde olursunuz.
İster Lalo gelsin@Lalo tek siz hepiniz
İster MW.Beni koy karşıya 2 vs 1 atayım Doffy gibi![]()
Yıkılmaz duvar…Yanımda Cora-san'ım olduktan sonra...
İster Lalo gelsin
İster MW.
Yıkılmaz duvar oluruz.:dd.d
Hakkını veririm merak etme ama sen zaten Law lobisindeydin diye biliyorum. Niye onlarla kapışmak istiyorsun?Hakkımı ver bana yeter.Argüman kalitesinde + 1 yaz mesela Fangirl yok etmeden + 1 hain tespit etmeden + 1 en az 3 skorum var kafadan![]()
İttifak olmaya başlamışlar Nato kurmaya kalkıyorlar Doffy lobisine tehdit olarak algıladım.Hakkını veririm merak etme ama sen zaten Law lobisindeydin diye biliyorum. Niye onlarla kapışmak istiyorsun?![]()
Yanımda Cora-san'ım olduktan sonra...
İster Lalo gelsin
İster MW.
Yıkılmaz duvar oluruz.:dd.d
İşin içine Cora-san girince Dof lobisinin Roci hain demesinden bunu kullanmak için iç güdüsel dahil oldun diye düşünmüştüm.İttifak olmaya başlamışlar Nato kurmaya kalkıyorlar Doffy lobisine tehdit olarak algıladım.![]()
Rosi fanlarıyla ittifak olmak bize cephe almak demek zaten doğru düşünmüşsün.İşin içine Cora-san girince Dof lobisinin Roci hain demesinden bunu kullanmak için iç güdüsel dahil oldun diye düşünmüştüm.![]()
Law fanı olmak demek Cora-san demek. Cora fanı olmak demek Law demek. Kurulum böyle.Rosi fanlarıyla ittifak olmak bize cephe almak demek zaten doğru düşünmüşsün.![]()