Sağolasın. Çayçı muhabbetlerinden önceydi tabi o video.
Şaka bir yana verdiğin kararlar iyi Timsah olayı 3 milyardan önce olduğu için bir şey diyemem sonra olsaydı çok gülerdim xD
Sağolasın. Çayçı muhabbetlerinden önceydi tabi o video.
Şaka bir yana verdiğin kararlar iyi Timsah olayı 3 milyardan önce olduğu için bir şey diyemem sonra olsaydı çok gülerdim xD
Beyaz tişört yakışmış.Sen kendi kullandığın şeyi başkasına vermeye utanmıyor musun? 61'li oluşuna verirdim ama onu da kaldırdın...
Sana karşı performansım şu olur... :S
Heee tayfa falan da ihtimal var yani bunu demesi için güç dışında. :S
Sen mi ben mi? Aynı hikâyeleri yazıp duruyorsun sonra "Başladın hikâyeye"Başladın yine hikayeye
Ceket ile hariç beyaz tişört hiç giymem.Beyaz tişört yakışmış.
Güzel fikir aslında. Planlarıma göre zaten bir puan alabiliyor sadece. O da net serveti.
@Sodex benim karşılaşmayı 42-0'a kadar hızlı hızlı geç bence.
Ahahaha. 42-1 bana uyar. Biraz zahmet olabilir sana ama farklı bir karlılaşmaya farklı bir tarz da gider gibi.Güzel fikir aslında. Planlarıma göre zaten bir puan alabiliyor sadece. O da net serveti.
Üstadın kazanamadı diye böyle diyorsun kesin xdŞike dönmüş müsabakalarda xd
Evet 42 farklı şey bulmak biraz zorlayabilir ama o karşılaşmanın da farklı bir tarzda olması iyi gider.Ahahaha. 42-1 bana uyar. Biraz zahmet olabilir sana ama farklı bir karlılaşmaya farklı bir tarz da gider gibi.
Üstadım,örnek aldığım biri falan yok ama bazı puanlamaları beğenmedim,geyik konusu çokta mühim değil xdÜstadın kazanamadı diye böyle diyorsun kesin xd