Garp ve Sengoku vs Shiki gibi olur. Birimiz yeterken ikimiz keyfini süreriz.
Garp ve Sengoku vs Shiki gibi olur. Birimiz yeterken ikimiz keyfini süreriz.
Uranüs yeter.
@sensey üstadı anca keser ama o kadar da düşük görmeyelim şimdi diğerlerini.
Haklısın valla bize ağır muhalefet varsa haklı olduğumuz içindi her zaman böyle oldu.@RedTeroR ve @Millennium Wizard eğer kazansaydınız sıkıntı olurdu. Biz ne zaman burada haklı çıkmışız. Doğru yolda olduğunuz kaybedişinizden belli oluyor. :d
Teşekkürler. Onları koyma sebebim biraz objektif seçeneklerinde olmasını istemem. Onun dışındakilere zaten ben karar verdiğim için tüm seçenekler karakteristik şeyler olsun istemedim. Yinede her videoda birer tane ekliyorum üyelerin kendine has özelliklerinden. İleride sayısını arttırabilirim bunun.Ellerine sağlık çok güzel olmuş @Sodex .
Mesaj sayısı, tepkime, takipçi kriterleri yerine çok daha yaratıcı şeyler yazılabilir bu arada. Onları değiştirip yerlerine karakteristik şeyler koysan daha güzel olur bence. Devamını bekliyorum vslerin.
Mesaj sayısı ve takipçi sayısı bir + olmamalı. Onlar yerine daha çok karakteristik özellik ekleyebilirsin dostum.Teşekkürler. Onları koyma sebebim biraz objektif seçeneklerinde olmasını istemem. Onun dışındakilere zaten ben karar verdiğim için tüm seçenekler karakteristik şeyler olsun istemedim. Yinede her videoda birer tane ekliyorum üyelerin kendine has özelliklerinden. İleride sayısını arttırabilirim bunun.
Profiller üzerinden karşılaştırma yapılabilecek veriler onlardı. Fazla karakteristik özellik bulmakta zor olabiliyor her üye için. Ama denerim bunu da.Mesaj sayısı ve takipçi sayısı bir + olmamalı. Onlar yerine daha çok karakteristik özellik ekleyebilirsin dostum.