Sanırım, başka bir üyeye böyle yapmamıştın.Hepsi burada paylaştığı fotoğraflar, daha koymadıklarımda var hatta. Bilmeyenler için sağlam ifşa oldu.
Sanırım, başka bir üyeye böyle yapmamıştın.Hepsi burada paylaştığı fotoğraflar, daha koymadıklarımda var hatta. Bilmeyenler için sağlam ifşa oldu.
Senin sıran yaklaştı. Gelecek videodan sonraki karşılaşmada sen olacaksın tahminimce.10 maçın 9'unu almak şartıyla katılırım
Karşıda ki kişide normal fotoğraflar kullandığımdan Carpe'yi de kendi haliyle koymak istedim uyumlu olsun diye.Sanırım, başka bir üyeye böyle yapmamıştın.
Yatarak çekildiği fotoyu ben de hatırlıyorum. Artık ne kadar heybetli yatıyorduysa..O günleri hatırlıyorum da... Yatarak mı ne çekilmişti, efektli bir fotoğraftı sanırım. Hey gidi serinicici55m
Yatarak çekildiği fotoyu ben de hatırlıyorum. Artık ne kadar heybetli yatıyorduysa..
vay geliyor gelmekte olan.Sevindim.Peki rakip kim ?Senin sıran yaklaştı. Gelecek videodan sonraki karşılaşmada sen olacaksın tahminimce.
Serideki Croco'dan bahsediyordur vasat/ortalama olarak. Kendisi çok op :s
@UnMihawkvay geliyor gelmekte olan.Sevindim.Peki rakip kim ?
Bu vsyi ayarlaman ayrı bir intihar sebebi vsnin sonucunda unmihawkın kazanması ayrı bir intihar sebebi olur headhunter için. Heyecanla bekliyoruz