Hahahah kendimi bilmesem bunları yeriz de neyse. :SÖylesin öyle. Haha.
Yine veriyorsun inceden gazı. :SAman illa kendini övdüreceksin. At bir tane güncel de oylamaya sunalım.
Övmeye gerek yok, ben diyorum "ortalama" denilecek biriyim.
Hahahah kendimi bilmesem bunları yeriz de neyse. :SÖylesin öyle. Haha.
Yine veriyorsun inceden gazı. :SAman illa kendini övdüreceksin. At bir tane güncel de oylamaya sunalım.
Video çözünürlüğünü yüksek tuttum ondandır belki onun dışında oynamadım fotolar ile. Seni rahatsız etmemiştir umarım bunları koymam.Bildiğin senelerdir bana özel klasör açmışsın zalım. Hatta fotoları netleştirdin mi ne ettin sitede bu kadar net değillerdi Korkmalı mıyım?
En iyi fotolarım onlar işte. Daha kötüyüm normalde. :STatava yapma, net karizma adamsın
Gazı al la bedava ne güzel millet bunun için ne savaşlar veriyor. Nazı bırak gazı alHahahah kendimi bilmesem bunları yeriz de neyse. :S
Yine veriyorsun inceden gazı. :S
Övmeye gerek yok, ben diyorum "ortalama" denilecek biriyim.
En iyi fotolarım onlar işte. Daha kötüyüm normalde. :S
Senin canın sağolsun sodexim. Küfre, kafire bulaştırmadığın sürece istediğin gibi kullanabilirsin.Video çözünürlüğünü yüksek tuttum ondandır belki onun dışında oynamadım fotolar ile. Seni rahatsız etmemiştir umarım bunları koymam.
Senin canın sağolsun sodexim. Küfre, kafire bulaştırmadığın sürece istediğin gibi kullanabilirsin.
İleride popüler olan editler yapmayı da düşünüyorum. Anime, film, çizgi roman karakterleri ile vsler gibi.Seni bir keşfetseler millet instagram editi yaptırmak için kapında yatar
Gaz ile çalışmanın sonu kötü... :SGazı al la bedava ne güzel millet bunun için ne savaşlar veriyor. Nazı bırak gazı al
Ne abartılması yav gerçeği diyorum. Normalde görmedin beni hiç. :SNeyse sen abartmaya başladın yine. 5 litre Sırma su geliyor bak.
Gaz ile çalışmanın sonu kötü... :S
Ne abartılması yav gerçeği diyorum. Normalde görmedin beni hiç. :S
Çakma elmas atıcam üstüne şimdi bak...