Yav ne kazanması mw ve timsah eşleşmesinde haksızlık var timsah dofçularla 3vs1 4vs1 falan yapıyorduSenin videoyu ilk yaptığım için üzerine çok düşmemiştim haksızlık oldu diyorsan kusura bakma. Başka bir vsde hakkını veririm.
Yav ne kazanması mw ve timsah eşleşmesinde haksızlık var timsah dofçularla 3vs1 4vs1 falan yapıyorduSenin videoyu ilk yaptığım için üzerine çok düşmemiştim haksızlık oldu diyorsan kusura bakma. Başka bir vsde hakkını veririm.
Doflamingo lobisinden atıldığın için hakkını arayacak kimse kalmadı...
Yaptıktan sonra aklıma geldi o benimde.@Mike ın fanartlardanda 1 puan almasını bekledim
Orijinal avatarının yeri bir başka diye onu koymak istedim.Ben nasıl karizmadan kaybediyorum şu avatara bak
O konuda söz veremem, torpil geçmiş gibi olmayayım. Ama kazanma şansın var tabiki. Oldukça güçlüsün.Kazanacaksam beni de ekleyebilirmisin
Ama kazanacaksam tabi
Ohhhh ne güzel, baban yakışıklı mı seninKazanacaksam beni de ekleyebilirmisin
Ama kazanacaksam tabi
Bencede Sir Crocodile hak ediyor ya kazanmayı tek kişilik ordu gibi kendisi.Yav ne kazanması mw ve timsah eşleşmesinde haksızlık var timsah dofçularla 3vs1 4vs1 falan yapıyordu
Bende seni test ediyordum zaten bakalım videolarda torpil geçiyormusun diye testi geçtinO konuda söz veremem, torpil geçmiş gibi olmayayım. Ama kazanma şansın var tabiki. Oldukça güçlüsün.
Yav tamam deli dana gibi saldırıyor herkese de sonuç ? Sonuç itibariyle yakalanıp kurbanlık gibi kesiliyor afiyetle yeniyorBencede Sir Crocodile hak ediyor ya kazanmayı tek kişilik ordu gibi kendisi.