Onu ben uydurmadım reis en son @Tiksav Lee'yi Devrimci ve Hurdacı lobisinden atmıştı.@Montana kazansın diye yalandan lobiden atma diye bir şey uydurman...
Bir hurdacı başka bir hurdacıyı her zaman kollar.
Onu ben uydurmadım reis en son @Tiksav Lee'yi Devrimci ve Hurdacı lobisinden atmıştı.@Montana kazansın diye yalandan lobiden atma diye bir şey uydurman...
Bir hurdacı başka bir hurdacıyı her zaman kollar.
Bu adamlar old , mesajları beni katlar ama yapabilirsin hoş olur.
Zaten Datte ve Mike kazanıyor yav nasıl izledin videoları. Böyle yalandan iftiralar ile çamur atmayalım lütfen.Yalan dolan ya sonuçlar galipler net olarak belli kurtlar vadisinin aslanları kazanır işte yahu.Ben Datte Mike net kazanmalıydık ve kazanması gereken de Redteror ama o Roger vs Wb karşılaşması gibi olduğundan net konuşamıyorum güçler çok denk Alpamis çok tehlikeli 15 satır yazıp Wb satıcı mesajını bilinçaltına veren adam bu
Datte ve Mike kazanıyor ben kazanamıyorum la yürü git gözüm görmesin.Zaten Datte ve Mike kazanıyor yav nasıl izledin videoları. Böyle yalandan iftiralar ile çamur atmayalım lütfen.
Mesaj sayısını falan çek Enma gibiBu adamlar old , mesajları beni katlar ama yapabilirsin hoş olur.
Senin videoyu ilk yaptığım için üzerine çok düşmemiştim haksızlık oldu diyorsan kusura bakma. Başka bir vsde hakkını veririm.Datte ve Mike kazanıyor ben kazanamıyorum la yürü git gözüm görmesin.
Gerçek zoro gibi 2vs1 atıyorum , sonuç ne olursa olsun kazanan olurumMesaj sayısını falan çek Enma gibi
Doflamingo lobisinden atıldığın için hakkını arayacak kimse kalmadı...Datte ve Mike kazanıyor ben kazanamıyorum la yürü git gözüm görmesin.
Yok değilim objektif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince zaten puanlar hep yakın oluyor birbirine.Çok iyi konsept ama , umarım zoro hateri değilsindir ,
Sonra 1-0 2-0 3-0 4-0 yemeyelim.
Adamın ölüm fermanını imzalatmak istiyorsun herhalde.