Tiksav Lee deprem gücünün etkisinden dolayı yerden kalkamamış bir şekilde yatmaya devam etmektedir. Artyomdh ise karşısında gördüğü ellerinde devasa zarlar tutan büyük cüsseli ruha şaşkınlıkla bakmaktadır. ''İddian tutarsa beş dakikalığına güçlerimi kaybedeceğim demek. Tabi ben bu ruha engel olmazsam.'' diyen Artyom ruha Soru teknikleri ile vurmaya çalışır fakat hiçbir zarar veremez.
Nefes nefese kalmış olan Artyom kıl kapmış bir yüz ifadesiyle ruha doğru bakar. Tiksav Lee ise keyifle sırıtarak ''Boşuna uğraşma onu engellemen imkansız. Birazdan kaderin belirlenecek.'' der. Ruh zarları avucunun içine aldıktan sonra ellerini sallamaya başlar. Artyom ise bir hınçla Tiksav'a bakar ve ''Öyleyse seni engellerim.'' diyerek daha fazla yer çekimi gücü uygular. Yer çekiminin etkisiyle yer parçalanmaya başlar.
Bu sayede Tiksav gittikçe daha çok yerin içine gömülmektedir. Buna rağmen Tiksav dişlerini sıkarak elinden geldiğince dayanmaya çalışır. Bunu gören Artyom daha çok hırsla gücünü kullanmak üzereyken ruh bir anda Artyom'a elinin tersiyle vurur. Geriye doğru savrulan Artyom yere düşer ve böylece yer çekimi gücünün etkisi bozulur. Yerin metrelerce içine gömülmüş olan Tiksav Lee sonunda rahat bir nefes alır.
Yavaşça yerden kalkarken yukarıya bakarak iç çeker. ''Şimdi buradan çıkmak ayrı bir dert olacak. Savaşı bitirince ilk iş şarap içeceğim.'' O esnada yüzüne aldığı darbeden dolayı burnundan kan akan Artyom burnunu sildikten sonra tekrar ayaklanır. İçinden ''Şu ruh cidden can sıkıcı. Tiksav'a dokundurmayacak gibi.'' diye düşünür. Ruh hırıltılı bir sesle konuşur. ''Eğer zarlar en az altı gelirse Tiksav Lee'nin isteği gerçek olacak.'' Artyom gergin bir şekilde ruhun zarları sallamasını izlerken Tiksav'da içinde olduğu çukurdan dışarı tırmanmaya çalışmaktadır.
Artyom zarları atmadan önce hızla ona doğru ''Raging Tiger!'' diye bağırarak bir saldırı gönderir. Arkadaki ağaçlar parçalanırken saldırı ruhun bedeninin içinden geçer. Yine ona hiçbir hasar vermemiş gibi gözükmektedir. Artyom yapabileceği bir şey olmadığını düşünerek geri çekilmeye karar verir. Arkasını dönerek olay yerinden uzaklaşmak üzereyken zarların yere çarpma sesini duyar. Bir anlığına duraksayarak arkasına bakar. Tiksav'da bu sesi duymuştur ve tırmanmayı bırakmıştır. Meraklı bir şekilde ruha seslenerek ''Zarlar kaç geldi?'' diye sorar.
Artyom yutkunarak zarlara bakmasının ardından bir kahkaha atar. Ruh ise sessizliğini koruyarak Tiksav'a cevap vermez. Artyom'un kahkahasını duyan Tiksav olaya anlam veremeyerek iyice meraklanır. Yüksek sesle ''Ne oluyor lan orada!'' diye bağırır. Artyom kahkahası bittikten sonra sırıtarak ''Zarların biri üç diğeri iki geldi.'' der. Bunu duyan Tiksav Lee dünya başına yıkılmış gibi hisseder. Öfkeli bir ses tonuyla ''Beş mi geldi? Şansımı seveyim!'' diyerek yumruğunu sıkar. Ruh ise yalnızca ''Üzgünüm efendim.'' der ve bedeni yavaşça ortadan kaybolmaya başlar.
Bunu fark eden Artyom Tiksav'ın içinde olduğu çukura doğru yürümeye başlar. Çukurun başına vardığında Tiksav Lee ile göz göze gelirler. Artyom Tiksav'a yukarıdan bakarken özgüvenli bir gülümsemeyle ''Anlaşılan iddia tutturma konusunda yine kötü iş çıkardın.'' der. Ardından yer çekimi gücünü kullanarak gökyüzüne doğru mor renkli dalgalar gönderir. Tiksav gökyüzüne bakarken ''Yoksa düşündüğüm şey mi?'' diye mırıldanır. Ardından gökyüzünde bir parıldama belirir, gittikçe yaklaşmakta olan bir cisim gözükmektedir.
Bunun bir meteor olduğunu anlayınca çabucak çukuru tırmanmaya çalışır fakat yaşadığı endişeden dolayı vücudunu ter bastığını hisseder. Tutunduğu yerde ayağı kaymaktadır bu da tırmanmayı onun için zorlaştırır. Telaşla ruha doğru bakarak sesini yükseltir. ''Bana yardım et ruh!'' Fakat ruh hiçbir cevap vermez, bedeni gittikçe silinmeye devam eder ve en sonunda tamamen ortadan kaybolur. ''Kaçacak bir yer kalmadı.'' der Artyom soğuk bir ifadeyle. Tiksav ise ''Hayır! Bunu kabul etmiyorum, bu şekilde yenilemem.'' diyerek feryat eder.
Artık sakinliğini koruyamamaktadır, acele bir tavırla ''Şarap Şelalesi!'' diyerek yukarıya doğru bir şarap saldırısı gönderir. Artyom saldırıdan sıyrılarak geri çekilir. Havaya doğru giden şarap şelalesi yere Artyom'un üzerine doğru düşmeye başlar. Artyom son anda elini havaya kaldırıp yer çekimi gücünü kullanarak şarap sıvılarını havada durdurur. Kolunu ileri doğru savurarak şarapların kendisinden uzağa düşmesini sağlar. Tiksav bu girişiminin de başarısızlıkla sonuçlandığını görünce sinirle tek eliyle tutunduğu toprak parçasına vurur.
Meteorun neredeyse çarpmak üzere olduğunu fark ettiğinde daha hızlı bir şekilde çukurdan çıkmaya çalışır. Zıplayarak kendini yukarı çekerek ilerlese de zamanında yetişemeyeceğini anlayınca durarak derin bir nefes alır. ''Elveda Tiksav Lee. Atışmalarımızı özleyeceğim.'' diyen Artyom arkasını döner ve yavaş adımlarla yürüyerek çukurdan uzaklaşır. Tiksav hiddetle haykırarak ona seslenir.
''Bunun beni öldüreceğini sanma sakın! Ben Tiksav Lee'yim!'' Sonunda meteor göz kamaştırıcı bir ışık parlaması eşliğinde Tiksav'ın içinde olduğu çukurun üzerine süratli bir şekilde çarpar. Çarpmanın etkisiyle etrafa büyük miktarda toprak parçası ve ses dalgası yayılır. Ortalık toz ve alevle kaplanmıştır. O sırada çarpmadan önce Soru tekniğini kullanan Artyom arkasına bakmadan hızla ilerlemektedir.
Devrimci Karargahı Çalılıkları Savaşı - Kazanan: artyomdh
Sodex Keepr'ın çağırdığı kedi ordusu üzerine çıkmış kendisine saldırırken son anda edit gücü ile kedileri hipnoz ederek Keepr'a yönlendirmeyi başarmıştır. Kediler hızla Keepr'a doğru koşmaktadırlar. Böyle bir şeyin yaşanacağını hiç düşünmediği için donup kalır, ne yapacağını bilemez bir haldedir. 'Durun diyorum size! Sizin sahibiniz benim!' diye seslenmeye devam etse de bir işe yaramaz.
Öfkeli kedi ordusu son hızla Keepr'ın üzerine çullanarak onu yere düşürür. Kediler Keepr'ın her yerini tırmalamaya ve ısırmaya başlarlar. Keepr yerde acı içinde kıvranırken Sodex yaralarını tutmaktadır. Tatminkar bir surat ifadesiyle sırıtarak ''Şimdi nasıl hissettirdiğini anladın mı?'' der. Sodex ağır bir şekilde Keepr'a doğru yaklaşırken aniden Keepr'ın olduğu yerden oldukça yüksek sesli köpek havlamaları duyulur.
Kediler bu sesten korkarak hızla Keepr'ın üzerinden çekilirler ve etrafta koşuşturarak oradan kaçarlar. Keepr bu sesi hacker gücünü kullanarak telefonundan açmıştır. ''Akıllıca bir hamle.'' diyen Sodex tebessüm ederek Keepr'ın toparlanmaya çalışmasını izler. Keepr nefes nefese kalmıştır ve acı içindedir. Birçok yerinden yaralar almış, üstü başı yırtılmıştır. Keepr güçlükle doğrularak ayağa kalkar. Ağzındaki kanı yere tükürdükten sonra titreyen kollarını havaya kaldırarak kedi pençelerini tekrar ortaya çıkarır.
Yorgun bir sesle ''Henüz kaybetmedim.'' der. Sodex'de yumruklarını sıkarak kolunu kaldırır ve ''Ben de öyle.'' diyerek kaşlarını çatar. Keepr zorlukla ayakta durmasına rağmen kararlı gözlerle ona bakarak konuşur. ''Kedilerimi kullanarak beni yenemezsin.'' Sodex bıyık altından gülümseyerek karşılık verir. ''Amacım o değildi zaten.'' Bunu demesinin ardından Keepr'ın yüzünde şaşkın bir ifade belirir.
Sodex elini havaya kaldırarak etraftaki tüm metal parçalarını kendine doğru çeker. Daha önce ona fırlattığı hurdalar ve karargahta bulunan ufak tefek metal parçalar birleşerek büyük bir yumruk oluştururlar. Gördüğü şey karşısında Keepr'ın gözleri fal taşı gibi açılır. Geriye doğru birkaç adım atsa da saldırıdan kaçabilecek kadar enerjisi kalmadığını hisseder.
Sodex ''Hurda Cehennemi!'' diyerek tüm gücüyle yumruğu Keepr'a doğru süratle savurur. Devasa yumruk Keepr'a çarparak onu havalandırır ve uzağa doğru fırlatır. Keepr gözden kaybolduktan sonra Sodex rahat bir nefes alır ve hurdadan yumruğu dağılarak yere düşer. Yaralarından ötürü biraz sendelese de yere yıkılmaz. Kafasını yavaşça yukarıya doğru kaldırarak gökyüzüne bakar. Ardından usulca ''Seni en başında uyarmıştım. Bu senin seçimindi.'' der.
Devrimci Karargahı Batı Bölgesi Savaşı - Kazanan: Sodex