Benim ilk gözdemdi. Az ağlamadık MF'de.Harem detayi iyidir ya, bari burada yüzümüz gülsün. Ace bu forumda red ve benden daha çok seven biri var mı ya merak ettim?
Benim ilk gözdemdi. Az ağlamadık MF'de.Harem detayi iyidir ya, bari burada yüzümüz gülsün. Ace bu forumda red ve benden daha çok seven biri var mı ya merak ettim?
Ace'in gücü Red'de var. Onun dışında aynı meyve Sabo'da da olduğu için Sabo fanlığı sayesinde aynı güce sahip başka bir üye daha var.Harem detayi iyidir ya, bari burada yüzümüz gülsün. Ace bu forumda red ve benden daha çok seven biri var mı ya merak ettim?
Senin savaşını yazmıştım ya. WB fanı olduğunu bilmiyordum.Aklında bulunsun diye söylüyorum law dan sonra en sevdiğim karakter wb. Dilenci değiliz be abi belki bir bisento falan verirsin
Bana kolpa gibi geldi, bepo fanı olması daha muhtemelSenin savaşını yazmıştım ya. WB fanı olduğunu bilmiyordum.
Asıl güçlü elemanları sona sakliyon di mi?Çoğu üyenin birden fazla gücü var zaten Artyom'a özel bir durum değil. Senin içinde geçerli bu.![]()
En sevdiğim üyeler listesine göz atmanı rica ediciimBana kolpa gibi geldi, bepo fanı olması daha muhtemel
Daha tüm ağır toplar sahne almadı tabi. Büyük şovlar göreceğiz ileride.Asıl güçlü elemanları sona sakliyon di mi?![]()
Gura Gura gücümün açığa çıkacağı bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.Daha tüm ağır toplar sahne almadı tabi. Büyük şovlar göreceğiz ileride.
Forumdan ne kadar süre uzak kaldıysam unutulmusum. Spoiler ya da bölüm yorumlarından daha çok sarıyor burası.Ace'in gücü Red'de var. Onun dışında aynı meyve Sabo'da da olduğu için Sabo fanlığı sayesinde aynı güce sahip başka bir üye daha var.
Sana belamy tarzı güç verecekler gibi. HahaaEn sevdiğim üyeler listesine göz atmanı rica ediciim