@Millennium Wizard için daha kötüsü çerez gördüğü benim tarafımdan teklenmek de olabilir. Law vs. Vergo vol 2 yolda. .pUsta adam seni de kötü yazar çok eleştirirsen Invi’den tek gelebilir.
@Millennium Wizard için daha kötüsü çerez gördüğü benim tarafımdan teklenmek de olabilir. Law vs. Vergo vol 2 yolda. .pUsta adam seni de kötü yazar çok eleştirirsen Invi’den tek gelebilir.
Taktik yapmadım la içimden geçenleri söyledim.
Ben mevzuyu şimdi ayıktım.. Hepsi senin planındı değil mi senseee? Başından beri benim fişimi çekmekti planınız.@Tiksav Lee arkadaşımızın yıllar önceki eski nickini bilenler favlasın. Bilmeyenler aşağıdan baksın...
[Spoiler] - 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan
Aokiji Akainu’nun arkasından sallayıp duruyo fena bilenmiş. @Büyük Komutan Sakazukiwww.korsanfan.com
Bir yazar olarak tiksavın karakter arcını muhteşem kurgulamışsın. Karakterin iç çatılmalarını, çektiği zorlukları, yalnız bırakılışı ve belki de hain olarak fişlenecek olması gerçeğiyle yüzleşmeye çalışmasını işleyerek okuyucunun karakterle bağ kurmasını sağlamışsın. Hikayenin devamında en karanlık günün en çaresiz anında o ana kadar sadece itilip kakılmış ve arada bırakılmış tiksav hem zekası hem de yüreğiyle amiral lobisini bitirecek hamleyi yapacak ve kendi karakter arcının zirvesini görüp hikayenin canon gidişatına büyük katkıda bulunacaktır. Mvp tiksav saga şimdilik çok sürükleyici gidiyor diyebilirimBiz @Tiksav Lee ile arada tartışırız böyle ama günün sonunda barışıp aynı tarafta oluruz. Hurdacı klasiğidir bu o yüzden çok sorun etmiyorum. Alındıysa kusura bakmasın yine de.
Senin kumar bağımlılığın yüzünden adamın gol diyor çekiyorlar görüyor musun Allah'ın belası @Tiksav Lee@Tiksav Lee arkadaşımızın yıllar önceki eski nickini bilenler favlasın. Bilmeyenler aşağıdan baksın...
[Spoiler] - 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan
Aokiji Akainu’nun arkasından sallayıp duruyo fena bilenmiş. @Büyük Komutan Sakazukiwww.korsanfan.com
Mütiş bir sevinçle okudum yazıyı sonraBir yazar olarak tiksavın karakter arcını muhteşem kurgulamışsın. Karakterin iç çatılmalarını, çektiği zorlukları, yalnız bırakılışı ve belki de hain olarak fişlenecek olması gerçeğiyle yüzleşmeye çalışmasını işleyerek okuyucunun karakterle bağ kurmasını sağlamışsın. Hikayenin devamında en karanlık günün en çaresiz anında o ana kadar sadece itilip kakılmış ve arada bırakılmış tiksav hem zekası hem de yüreğiyle amiral lobisini bitirecek hamleyi yapacak ve kendi karakter arcının zirvesini görüp hikayenin canon gidişatına büyük katkıda bulunacaktır. Mvp tiksav saga şimdilik çok sürükleyici gidiyor diyebilirim
Aksi senaryoda Sodexo two blue vortex der geçeriz telaş yokMütiş bir sevinçle okudum yazıyı sonra
sonra... yazar aklıma geldi.![]()
Usta şov yapacağın anlar gelecek merak etme. Zirveyi görmeden önce aşağıdan başlamak her zaman etkiyi arttırır.Mütiş bir sevinçle okudum yazıyı sonra
sonra... yazar aklıma geldi.![]()