Amiral lobii plan yapma seviyemizBen mevzuyu şimdi ayıktım.. Hepsi senin planındı değil mi senseee? Başından beri benim fişimi çekmekti planınız.
Amiral lobii plan yapma seviyemizBen mevzuyu şimdi ayıktım.. Hepsi senin planındı değil mi senseee? Başından beri benim fişimi çekmekti planınız.
4. duvarı kırıp sodexe kafa atacağı bölümü bekliyorum, bu çocuk çok sağlam geliyorYine şahane bir bölüm olmuş. Tiksav herkes plan yaparken kendi planlarını yapıyor bence. Bana göre iki lobiyi de fena çarpacak.![]()
Ne diyeyim bekleyin ve görün bu kadar güven vermiyorsam size.Hikayede karakteri açmazlara sürükleyerek uçurum kenarına itip"yazar karakteri bu kadar zora soktuysa buradan çıkışı muhteşem yapacak" dediğimiz anda @Sodex
![]()
Sağolasın. Bölümü eleştirmeyen birini görmek mutlu etti valla.Yine şahane bir bölüm olmuş. Tiksav herkes plan yaparken kendi planlarını yapıyor bence. Bana göre iki lobiyi de fena çarpacak.![]()
Her zaman arkasındayız. Bir zamanlar umut vaad eden bir Luffy fanıydı. Hamuru sağlamdır.4. duvarı kırıp sodexe kafa atacağı bölümü bekliyorum, bu çocuk çok sağlam geliyor
Alpa'nın mottosu beğenmeyen tüketmesindir. Yorum atmışsa zaten beğenmiştir atmadığı zaman comolokkoSağolasın. Bölümü eleştirmeyen birini görmek mutlu etti valla.![]()
Tiksav tek yemezse telaşıyandık ilk bölümden seriye baskıyla retcon attırıyorlar
Güveniyorum güveniyorum. Bölümler sarmasa bu kadar goygoy dönmezdi zaten.Ne diyeyim bekleyin ve görün bu kadar güven vermiyorsam size.