Zoro sevgisinden ötürü Kılıç lobisinde.Edit: @İnari olayını ben de anlamadım var bir fırıldak.
Şu sıralar boş vaktim olduğu için her gün atmaya çalışıyorum. İleride değişebilir bu durum.Reis haftalık yap şunu şımaracak millet her gün bölüm isteyecekler ona göre![]()
Henüz bir kötü gösterme yok belki kabul etmeyecek bilgi sızdırmayı.@Tiksav Lee hayatını film yapıyor @Sodex ama seni kötü gösteriyor. Nereden üzerine yürüdüğüne bir bak istersen.
Çamur at izi kalsın. Neden Shanks lobisinden Kuroro değil de Hurdacı lobiden Tiksav?Henüz bir kötü gösterme yok belki kabul etmeyecek bilgi sızdırmayı.![]()
Savaşacakları lobide olan kişi Tiksav sonuçta Kuroro değil. Bir fayda sağlamaz yani. Tiksav hem Hurdacı hem Devrimci lobisinde olduğu için Montana onu bu işe uygun gördü.Çamur at izi kalsın. Neden Shanks lobisinden Kuroro değil de Hurdacı lobiden Tiksav?![]()
Sana itibar suikasti var @Tiksav Lee . Adam hikaye üzerinden gerçek hayata gönderme yapıyor. Ortak lobilerimizden bir diğeri olan Sabo lobisine geçmen üzerine oynuyorlar. Halbuki o da devrimci.
Hiç taktik strateji gelmedi mi aklına yahuSavaşacakları lobide olan kişi Tiksav sonuçta Kuroro değil. Bir fayda sağlamaz yani. Tiksav hem Hurdacı hem Devrimci lobisinde olduğu için Montana onu bu işe uygun gördü.
Devrimcilerde biliyor adil şartlarda amiral lobisine karşı şansları olmadığını kırk takla atıp plan yapsalarda boşa![]()
Bana kalsa tek başıma basardım la Amiral lobisini ne 40 taklasıBunun üstüne Soldier Boy hemen lafa atlar. ''Gidip direkt dalmayı tavsiye ediyorum
Stratejiler yapılacak zaten sonraki bölümlerde göreceksin. İlk savaş Amiral ve Devrimci lobisine odaklı olduğu için başka lobileri fazla dahil etmedim işin içine. İkiden fazla lobinin yer aldığı savaşlarda olacak ileride.Hiç taktik strateji gelmedi mi aklına yahukarşı lobiyi zayıflatmak için üyelerinin mensup oldukları diğer lobilerde karışıklık çıkartıyorum mesela
Shanks lobisi amiralcileri çok mu seviyor sanki. Ortak paydadan yürüyormuşuz hesabı.
Tek lobi kesmez bizi zaten eee kılıç lobisi sonuçtaStratejiler yapılacak zaten sonraki bölümlerde göreceksin. İlk savaş Amiral ve Devrimci lobisine odaklı olduğu için başka lobileri fazla dahil etmedim işin içine. İkiden fazla lobinin yer aldığı savaşlarda olacak ileride.