Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Lobi Savaşları

Çamur at izi kalsın. Neden Shanks lobisinden Kuroro değil de Hurdacı lobiden Tiksav? :ehe:

Sana itibar suikasti var @Tiksav Lee . Adam hikaye üzerinden gerçek hayata gönderme yapıyor. Ortak lobilerimizden bir diğeri olan Sabo lobisine geçmen üzerine oynuyorlar. Halbuki o da devrimci.
Savaşacakları lobide olan kişi Tiksav sonuçta Kuroro değil. Bir fayda sağlamaz yani. Tiksav hem Hurdacı hem Devrimci lobisinde olduğu için Montana onu bu işe uygun gördü.

Savaşacakları lobide olan kişi Tiksav sonuçta Kuroro değil. Bir fayda sağlamaz yani. Tiksav hem Hurdacı hem Devrimci lobisinde olduğu için Montana onu bu işe uygun gördü.
Hiç taktik strateji gelmedi mi aklına yahu :D karşı lobiyi zayıflatmak için üyelerinin mensup oldukları diğer lobilerde karışıklık çıkartıyorum mesela :D Shanks lobisi amiralcileri çok mu seviyor sanki. Ortak paydadan yürüyormuşuz hesabı.

Hiç taktik strateji gelmedi mi aklına yahu :D karşı lobiyi zayıflatmak için üyelerinin mensup oldukları diğer lobilerde karışıklık çıkartıyorum mesela :D Shanks lobisi amiralcileri çok mu seviyor sanki. Ortak paydadan yürüyormuşuz hesabı.
Stratejiler yapılacak zaten sonraki bölümlerde göreceksin. İlk savaş Amiral ve Devrimci lobisine odaklı olduğu için başka lobileri fazla dahil etmedim işin içine. İkiden fazla lobinin yer aldığı savaşlarda olacak ileride.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 13, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık