@Millennium Wizard bir hikaye de ben yazayım.
-----------+++++++----------
Dare ile Mw manzarali bir yerde oturup karşılıklı satranç oynarken yeraltı dünyası içindeki bazı gelişmeleri konuşuyorlardır. Dare Son zamanlarda Silah ve şeker ticaretinde bazı sıkıntılar yaşandı önlem almak lazım diye söyler. Mw yakında kadimler konseyi toplanacak o zamana kadar harekete gecmeyelim hava puslu diye söyler. Tam bu sırada odaya Cavit girer her şey bitti mallar yakalandı der. Şeker dolusu gemi denizcilerin elinde artık ne yapacağız diye söylenir. Dare devrimciler ile aramız bozulacak yaptığımız onca anlaşma bağlantı çöp oldu diye söylenir. Mw yeni gelen amiral bize karşı ama yakında onun icabına bakacagiz şimdinin meselesi değil der. Dare söze girer Cavit ekibinde sızma var. Cavit lawci tayfa ölüm cerrahi law diğerleri herkes olabilir hiçbiri de olmayabilir ne yapacağız diye sorar. Mw law ölüm. Cerrahi ben artık sorunlarla uğraşmak istemiyorum diye söyler ve eline yavaşça kalem alır kırıp masaya atar. Dare law'a çok ekmek yedirdim diye söylenirken Mw odadan çıkar. Cavit fufufu diye güler ve dare sen iste 10 tane law yetistireyim law kim ölüm kim Allah aşkına diye söylenir. Dare ise bak Cavit kana doysaydin kestiğin 100.adamda doyardin düşmanlarını azalt. Cavit hepsi ölünce azalmış olacaklar diye söyler ve odadan çıkar.
KV den güzel uyarlamalar yapılır şimdi çok özenemedim.