Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Lobi Savaşları

Usta kötü bir şey yazmadım ki senin hakkında. Skywalker lider belirleyelim demiyor ayrıca lobimizde lider yok diyor.
Valla taraflı bir şekilde yazdığımı düşünmüyorum. İhanet etmişliğin yok bölümde. Ayrıca ortada Dragon fanlığını bıraktığın gerçeği de var hikayeyi canon saymasan bile. :D
Valla ben bilmem korsanfanda devrimciler anlatılacaksa en ön plandaki karakter benim olmam gerekiyor. Dragon fanı olmak ve devrimcilik aynı şey değil.. Devrimci adam şahıslara değil davasına bağlıdır ✊

Montana Counter oynarken beni arıyor bu nasıl bölüm. Game Of Thrones gibi başlayıp sezon sonlarında sıvamaya başladı yazın.
Şu 50 yıllık Meme'in ruhu zuhur etti tekrardan

Valla ben bilmem korsanfanda devrimciler anlatılacaksa en ön plandaki karakter benim olmam gerekiyor. Dragon fanı olmak ve devrimcilik aynı şey değil.. Devrimci adam şahıslara değil davasına bağlıdır ✊

Montana Counter oynarken beni arıyor bu nasıl bölüm. Game Of Thrones gibi başlayıp sezon sonlarında sıvamaya başladı yazın.
Önümüzdeki bölümlerde öyle yan karakter gibi değilsin bana önemli bir roldesin bunu diyeyim. Ben de farkındayım Devrimciler içindeki öneminin. Counter Strike detayını gerçekçi olsun diye koydum o kadar oynadığın oyun. Buna mı takıldın. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık