Devrimci lobisi üyeleri malikanelerinin bahçesindeki bir çardağın içinde toplanmış halde sohbet etmektedirler. Sohbet sürerken kafasındaki düşünceleri tartan Skywalker bir süre sonra tüm üyelere birden seslenir. ''Yoldaşlar. Lobimizde bir lider olmadığının farkındayım, burada hepimiz eşitiz. Fakat yine de bu konuşmayı üstlenmek istiyorum.'' Bunu duyan diğer üyeler Skywalker'a onay vererek söyleyeceklerine dikkat kesilirler. Skywalker boğazını temizleyerek lafına devam eder.
''Amiral lobisine karşı başlatacağımız savaş için hep beraber bir plan yapmamız gerektiğini düşünüyorum.'' Bunun üstüne Soldier Boy hemen lafa atlar. ''Gidip direkt dalmayı tavsiye ediyorum.'' Skywalker bu cevaba hafifçe sırıtarak karşılık verir. ''Heyecanını anlayabiliyorum fakat plansız hareket etmenin sağlıklı sonuç vereceğini sanmıyorum. Onları gafil avlayarak kazanmak bizim için en garanti yol olacaktır.''
''Ama böylesi bize yakışır mı?'' diye bir soru yöneltir Kadir. Skywalker uzaklara bakarken gözlerini Kadir'e çevirir. Sakin bir ses tonuyla lafa girer. ''Neden böyle düşündüğünü anlayabiliyorum. Fakat işimizi garantiye almalıyız, onlara kesin bir yenilgi verebilmemiz için her şeyin hesaplanmış olması lazım.'' Tiksav Lee Skywalker ile benzer düşündüğünü fark edince ''Tek atımlık bir kurşunumuz varmış gibi düşünmeliyiz.'' der. Skywalker ''Aynen öyle.'' diyerek gururlu bir bakışla Tiksav'a döner.
Bu sözlerin üzerine lobi üyeleri kendi aralarında laflarken Büyük Korsan Kaidou ortaya bir fikir atar. ''Amiral lobisini kışkırtıp kendi bölgemize çekmeye ne dersiniz?'' Diğer üyeler laflamayı bırakarak bu sözlere dikkat kesilirler. Bu planı kafalarında tartıp biçtikten sonra fena bir fikir olmadığı kanısına varırlar. ''Bu bize ciddi bir avantaj sağlayabilir.'' der Tiksav Lee. Soldier Boy kendinden emin bir üslupla lafa dahil olur. ''Onları kışkırtmak için bir video hazırlayabilirim.''
Keepr ise ''Ben de hackerlık yeteneklerimi kullanarak tüm Amiral lobisinin videoyu izlemesini sağlayabilirim.'' diyerek gözlüğünü düzeltir. ''Mantıklı bir fikir gibi duruyor.'' der Skywalker söylenilenlerin üzerine düşündükten sonra. Ardından ''Peki ya bu video nasıl bir şey olmalı?'' diye bir soru atar ortaya. Kadir sessizliğini bozarak cevap verir. ''Amirallerin yediği dayakları ve uşaklıklarını gösteren bir video olabilir.'' ''Bu harika bir fikir.'' der Büyük Korsan Kaidou heyecanla. ''Bence de bu yeterli olur.'' diye ekler Skywalker. Soldier Boy sabırsızlıkla ellerini ovuşturur. ''Bu eğlenceli olacak.'' Üyeler video konusunda fikir birliğine vardıktan sonra plan için hazırlıklara başlarlar.
Amiral lobisi denizin ortasındaki Denizci karargahlarında bir toplantı düzenlemektedir. Üyeler toplantı odasının içinde yuvarlak bir masanın etrafında toplanmış durumdadırlar. ''Devrimci lobisinin yakında bize karşı harekete geçeceğini düşünüyorum.'' der Mewtwo sohbetin ortasında lafa girerek. Ona katıldığını belli eden bir tepki veren Sensey ''Ben de aynı şeyi düşünüyorum.'' diyerek ciddi bir ifade takınır. Durumun ciddiyetini fark eden diğer üyeler sohbeti kesip dikkatlerini onun diyeceklerine yöneltirler. Sensey çayını yudumladıktan sonra lafına devam eder. ''Bu yüzden lobimizin iki üyesini daha toplantıya çağırdım.'' Bunu söylemesinin üzerine önlerindeki kapı açılır ve içeriye tıpkı diğer üyeler gibi amiral paltosu giyen iki kişi girer. Bu kişiler Montana ve Sodex'tir.
Montana ''Selamlar.'' diyerek onları selamlar. ''Hoş geldiniz.'' der Sensey gülümseyerek. ''Hoş bulduk.'' diye cevap verir Montana ve Sodex. Diğerleri de kafalarıyla onları selamlayarak karşılık verirler. Ardından Montana ve Sodex ikilisi masaya diğer üyelerin yanlarına oturur. Montana onlara bakarak sırıtır. ''Tekrardan burada olmak güzel, bir süredir uğrayamıyorduk.'' Mewtwo ''Sizi burada görmekte güzel.'' diyerek önündeki bardağa içkisini doldurur. ''Bir diğer lobimiz olan Amiral lobisi adına savaşmaktan asla çekinmeyiz.'' der Sodex pozitif bir şekilde. Montana merakını gizleyemeyerek aklındaki soruyu yöneltir. ''Devrimcilerin bize karşı harekete geçeceği dedikodusu doğru mu?''
''Bu konuda bir iki duyum aldık. Ayrıca Keepr'ı lobilerine katmaları da bu duyumları destekliyor.'' diye cevaplar Artyomdh. ''Bu doğru bile olsa bizim ekibimize karşı şansları yok.'' der ch3rlo rahat bir tavırla. Defterdar defterine notlar alırken bıyık altından sırıtarak söze girer. ''Bizi yenmeleri için Keepr'dan fazlasına ihtiyaçları var.'' Montana ''Onlar Keepr'ı aralarına almış olabilirler fakat bizim elimizde başka bir koz daha var.'' diyerek arkasına yaslanır.
Tyr meraklı gözlerle ''Nedir o?'' diye sorar. ''Tiksav Lee.'' cevabını verir Montana. Duruşundan verdiği cevaptan emin olduğu anlaşılabilmektedir. Diğerleri şaşkınlıkla ona bakakalırlar. Montana durumu açıklamak için lafına devam eder. ''Tiksav Devrimci lobisinin bir üyesi olsa da aynı zamanda Hurdacı lobisinin de bir üyesi. Eğer onu ikna edebilirsek bize Devrimci lobisi ile ilgili işe yarar bilgiler verebilir.''
''Tiksav'ın Devrimcilere ihanet edeceğini pek sanmıyorum.'' der Tyr şüpheci bir yüz ifadesi ile. Sodex ''Lobi işlerinin kalbinde ihanet yatar, bence imkansız değil.'' diyerek birtakım düşüncelere dalar. ''Denemekten zarar gelmez gibi, sen ne dersin Sensey?'' der Mewtwo. Sensey bu konu üzerine biraz kafa yorduktan sonra cevabını verir. ''Pekala, şansımızı deneyelim.'' Montana bu cevabı sevinçle karşılar. Sensey'e bakarak ''Pişman olmayacağımıza eminim.'' der. Sensey'de gülümseyerek karşılık verir. ''Öyleyse Hurdacı lobisi üyesi olan sizlere güveniyorum Montana ve Sodex. Tiksav'ı yanımıza çekebilmek için elinizden geleni yapın.''
Günün ilerleyen saatlerinde Devrimci lobisi üyeleri video hazırlıklarına devam ederlerken Tiksav Lee ise evinde birkaç arkadaşı ile birlikte Counter Strike oynamaktadır. O esnada telefonun çaldığını fark eder. Arayanın Montana olduğunu görür fakat oyunda olduğu için açmaya tenezzül etmeyip meşgule atar. Telefon tekrar çalmaya başlayınca Tiksav dayanamayıp arkadaşlarından müsade ister ve kulaklığını çıkarıp çağrıya cevap verir. ''Şu an müsait değilim usta oyundayım.'' der aceleyle.
Montana bu duruma biraz bozulsa da fazla aldırış etmeden konuşur. ''Telefonda konuşmak için aramadım zaten usta. Yüz yüze görüşmek istediğim bir konu var.'' Tiksav Lee başta bu isteği garipser fakat bunu garipsediğini belli etmemeye çalışarak lafına devam eder. ''Yüz yüze görüşmek istiyorsan yarın buluşabiliriz sana da uyarsa.'' O anda telefonu hoparlöre alan Montana gülümseyerek diğer Amiral lobisi üyelerine baktıktan sonra ''Tamamdır, yarın ben sana konum atarım. Görüşürüz.'' der. Tiksav Lee'de ''Görüşürüz.'' diyerek telefonu kapatır. Kendini azıcık stres altında hisseder fakat aynı zamanda konunun ne olduğunu bir o kadar merak eder. ''Bu da nereden çıktı şimdi?'' diye düşünür kendi kendine oyununa dönmeden önce.
Yoğun kar yağışının olduğu tepelik bir alanda, dağın tepesine kurulmuş bir şatonun içerisinde şöminesinin önündeki kanepeye oturmuş şekilde şarabını içmektedir Mike. Yanı başında uyuklayan yavru bir geyik ve omuzlarına yaslanmış halde kanepede uzanan iki sarışın kadın vardır. Mike kadınlar ile sohbet edip gülüşürken içlerinden biri ''Geyiğin çok tatlıymış, adı ne?' diye bir soru yöneltir. Mike gururlu bir bakışla sırıtarak ''Adı Chopper, ama isterseniz Kahve Kral'da diyebilirsiniz.'' der. Kızlar içtenlikle gülümseyerek Mike'a daha çok sarılırlar. Soruyu soran kız 'Yaa, ismi de çok şekermiş' diyerek elini uzatır ve geyiğin kafasını okşar.
Mike gülerek şarabından bir yudum alır. O sırada içeriye yaşlı bir kadın girer. Minnettar bir şekilde Mike'a seslenir. ''Teşekkürler Mike, ellerin dert görmesin. Buralardaki en iyi doktor sensin.'' 'Ne demek teyzecim, ne zaman istersen gelebilirsin. Kendine dikkat et.'' der Mike sıcakkanlı bir şekilde. Teyze ''Kızlarımla iyi anlaştınız mı?'' diye sorduktan sonra hem Mike hem kızların ağzından aynı anda ''Evet, hem de çok.'' cümlesi çıkar.
Bu cevabı duyan teyze tatmin olmuş bir surat ifadesi ile gülümseyip ''Öyleyse ben eve geçeyim, daha yapacak işlerim var. Size iyi eğlenceler.'' diyerek şatodan ayrılır. Teyze gittikten sonra Mike'ın kızlara dönerek 'Fan art koleksiyonumu görmek ister misiniz?' demesi üzerine kızlar heyecanlanır ve ''Elbette isteriz'' diye yanıtlarlar. Mike ''Öyleyse ne duruyoruz?' dedikten sonra ikisinin de elinden tutar ve gülücükler eşliğinde şatoda gezintiye çıkarlar.
Şatonun duvarlarında asılı olan fan art tablolarına göz gezdirirlerken Mike telefonuna Mcgill'den bir mesaj geldiğini fark eder. Mesajda ''Bu gece Kılıç lobisinde akşam yemeği yenecek. Seni de bekliyoruz.'' yazmaktadır. Mike kaşlarını çatarak kendi kendine 'Şimdi bunun sırası mıydı?'' diye söylenir. İsteksiz bir bakışla kızlara döner ve ''Benim çıkmam lazım, önemli bir toplantım var.'' der. Kızların hayal kırıklığına uğradığı oldukça belli olsa da Mike iş iştir diye düşünerek ceketini giyer. Kapıya doğru yürürken söylenmeye devam ederek yola koyulur.
Gecenin karanlığında tüm ihtişamı ile göğe yükselen bir şatonun içerisinde, uzun bir masanın en başında oturmakta olan biri vardır. Oturan kişi kılıç lobisinin lideridir. Bulunduğu odanın kapısının tıklatıldığını duyar ve ''İçeri gelebilirsin.'' diye seslenir. Kapı yavaşça açıldıktan sonra içeriye Falconx girer ve saygıyla başını eğerek konuşur. ''King'i kurtarma operasyonunun başarı ile sonuçlandığını iletmek için geldim efendim. Şu an yolda olduklarını bildirdiler.''
Gizemli lider bu haberi duyunca hafifçe tebessüm ederek cevap verir. ''Güzel. Onu en iyi şekilde karşıladığınızdan emin olun. Akşam yemeğinden sonra King ile bizzat ben görüşeceğim.'' ''Nasıl isterseniz.'' der Falconx tekrar başını eğerek. Ardından arkasını döner ve sessizce odadan ayrılır. Lider oturduğu sandalyede geriye yaslanarak gözlerini tavana diker. Yüzünde kararlı bir ifade ile sabırsız bir şekilde sırıtır. ''Yakında tüm lobiler kılıcımızın tadına bakacak.''