Ben tulum mulum giymem ama iyi oyuncak yaparım Coca cola ayıları gibiKaptanına şifa oluyor pofuduğum.
Mw'yi zorlu anlar bekliyor, hissediyorum. Neşterimi hazırladım.
![]()

Ben tulum mulum giymem ama iyi oyuncak yaparım Coca cola ayıları gibiKaptanına şifa oluyor pofuduğum.
Mw'yi zorlu anlar bekliyor, hissediyorum. Neşterimi hazırladım.
![]()
Usta bunu çerez niyetine yerimBepo sevgisini fark edince eklemek istedim bu detayı. @Millennium Wizard ile hesaplaşmanız nasıl olacak göreceğiz.![]()
İkinci arcta göreceğiz savaşını usta son arca kadar beklemene gerek yok.Bende etiketleri görünce birşey oldu sandım hikayede adım geçmiş sadece.Zaten ilk bölümlerde olmayı değil arc bossu olmayı bekliyorum aşağısı kesmez bizi
![]()
Güzel tahminlerde bulundun. Bu yazdığın şekilde değil ama bu ikili ile bir savaşın olacak onu söyleyebilirim en azından.Usta bunu çerez niyetine yerimne hesaplaşması. Bundan sonra Sir Crocodle ile bir vs ayarla final rakibim de İnvictus olsun ama öldükten sonra beyaz formda @II. Invictus olarak gelsin.
![]()
Usta böyle olmaz redon gibi Bi spoıler sağlayıcı gifçi birini bul öyle alalım ufak spoıler ve gifleriGüzel tahminlerde bulundun. Bu yazdığın şekilde değil ama bu ikili ile bir savaşın olacak onu söyleyebilirim en azından.
Sen giymeyeceksin zaten. Ben giydiriyor olacağım için başka seçeneğin yok. Arc bossu da olsan günün sonunda ben ne yaparsam onu olacaksın.Ben tulum mulum giymem ama iyi oyuncak yaparım Coca cola ayıları gibi![]()
Bölümler öncesinde ipucu veren gifler atabilirim aslında ama kendime sövdürmek istemem Redon gibi.Usta böyle olmaz redon gibi Bi spoıler sağlayıcı gifçi birini bul öyle alalım ufak spoıler ve gifleri![]()
Sizin savaşın sonu bir taraf için hüzünlü bitecek onu diyebilirim. Hangi taraf olduğunu artık o bölüm geldiğinde görürsünüz.Sen giymeyeceksin zaten. Ben giydiriyor olacağım için başka seçeneğin yok. Arc bossu da olsan günün sonunda ben ne yaparsam onu olacaksın.Umarım @Sodex seni bana kurban ediyordur. :dd.d Geri cv em mağlubiyet dolsa da olur.
Kemer gifi atarsan kendimi tutamayabilirimBölümler öncesinde ipucu veren gifler atabilirim aslında ama kendime sövdürmek istemem Redon gibi.![]()