Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Lobi Savaşları

Selamlar. Bir süredir üzerinde düşündüğüm bir forum hikayesi vardı. Bilen bilir KorsanFan Mücadeleleri isimli konumda üyeler arasında kapışma videoları yapıyordum. Bu sefer forumdaki lobilerin arasında yaşanan mücadeleleri konu alan bir hikaye yazmayı istedim. Öncelikle eğlence amaçlı yazdığımı belirteyim, yine de hikayede yer almak istemeyen olursa söyleyebilir. Ona göre senaryoda değişiklik yaparım. Hikaye 7 arctan oluşacak ve şu anda 40 bölümü taslak olarak tamamlandı, finale kadar olan senaryo ise kafamda şekillenmiş durumda. Toplamda 100 civarı bölüm olmasını planlıyorum.

Hikaye forum üyelerinin gizemli bir şekilde özel güçler kazandığı bir ortamda geçiyor. Üyeler bir gün uyandıklarında hem fanı oldukları karakterlerin güçlerine hem de kendilerine has kişisel özelliklerinin getirdiği yeteneklere sahip olmuşlardır. Bu güçlerin nereden geldiği bilinmezken üyeler zaman geçtikçe güçlerine alışmış ve bu güçleri lobi savaşlarında kullanma kararı almışlardır. Böylece lobi mücadeleleri hiç olmadığı kadar çekişmeli bir hal almış ve fiziksel boyuta taşınmıştır. Lobiler arasında başlayan bu üstünlük savaşı ise büyük olaylara sebep olacaktır.

Adalet Arcı

1. Bölüm - Fırtınadan Önceki Sessizlik

Etrafı hurdalarla kaplı, derme çatma bir binanın içerisinde ki masanın etrafında toplanmış şekilde oturmaktadır Hurdacı lobisi. Ortamda Kid'in seriye ne zaman döneceğini ve ilerideki rolünün ne olacağı üzerine bir tartışma dönmektedir. Konuşanlar arasında Montana, Sodex, II.Invictus, Fruit Punch Samurai ve Kaizokuou vardır. ''Sizce Kid ne zamana tekrar gözükür?'' diye sorar Montana. ''Elbaf arkı içerisinde döneceğine eminim.'' diye cevaplar Sodex. ''Ben en fazla 10 bölüme göreceğimize inanıyorum usta.'' der Invictus kendinden emin bir şekilde.

''Ben Kid dönene kadar seriyi takip etmeyi bıraktım, o yüzden bir fikrim yok'' diyerek sırıtır Fruit Punch Samurai. Kaizokuou ise ''Elbaf'ta bir rol oynaması muhtemel. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğini düşünüyorum.'' dedikten sonra arkasına yaslanır. Montana ona onaylayıcı bir bakış atar. ''Daha güçlü döneceğine hepimiz hem fikiriz zaten. Sadece beklemek yorucu oluyor.''

Bunu demesinin üzerine diğer üyelerde başlarını sallayarak ona katılır. ''Kid ile dalga geçenlerin hepsini not alın, ileride onlarla güzel eğleneceğiz.'' der Montana birasını yudumlarken. Sodex ''O iş bizde usta, sen merak etme.'' diye cevap verir. O sırada Montana'nın gözüne masadaki tek boş olan koltuk takılır. Ardından bıkkın bir ses tonuyla ''Tiksav'dan haberiniz var mı?'' diye sorar. Bu sorunun ardından ufak bir sessizlik oluşur fakat kısa bir süre sonra sessizliği Invictus bozar. ''Bugün Devrimci lobisi ile görüşeceği için toplantıya gelemeyeceğini iletmemi istedi.''

''Son zamanlarda Devrimciler ile daha sık bir araya geliyor. Bu pek hoşuma gitmiyor.'' der Montana bunun üzerine asık bir surat ifadesiyle. Invictus hoşnutsuz bir şekilde sigarasını yakar. ''Aynı fikirdeyim usta. Bu konu hakkında bir şeyler yapmamız gerekiyor." Diğerleri de bu söylemi kabullenmiş bir şekilde bakarlar.

Kayalıkların yoğun olduğu, ıssız bir bölgenin ortasında ki karargahın içinde Devrimci lobisi oturmaktadır. Skywalker, Soldier Boy, Büyük Korsan Kaidou ve Kadir Dragon
ile ilgili bir takım sohbetler ediyorlardır. Soldier Boy'un Dragon'u ne seviyede bekliyorsunuz demesi üzerine başlamıştır bu sohbet. ''Ben en az Yonko seviyesi bekliyorum, aşağısı hayal kırıklığı olur.'' der Kadir. Soldier Boy ''Bana göre Yonko üstü olması lazım valla. Sen ne düşünüyorsun yoldaş?'' diyerek Büyük Korsan Kaidou'ya döner. ''Net Im seviyesi vardır reis.'' der Büyük Korsan Kaidou sırıtarak. Soldier Boy gururlu bir bakış atarak onun omzuna dokunur.

''Amiral seviyesi olsa da yeterli olur.'' der birden Skywalker. Soldier Boy bunu duyunca şaşkın gözlerini ona çevirir. ''Ciddi misin? Dragon'u nasıl amiralle bir tutarsın?'' Bunun üzerine Skywalker yaptığı çizime ara vererek diğerleri ile göz teması kurar. ''Önemli olan Dragon'un gücü değil, fikirleri ve karakteri. Bunu daha öncede söyledim.'' Diğer üyeler biraz mahcup bir şekilde başlarını öne eğerler. Soldier Boy '''Orası öyle ama Dragon reisten beklentimiz çok daha fazlası.'' diyerek kendini ifade etmeye çalışır. O esnada kapıdan içeriye Tiksav Lee girer. Diğerleri ona bakarak selam verir.

Skywalker gülümseyerek ''Hoş geldin, Tiksav. Biz de seni bekliyorduk.'' der ve eliyle onun için ayırdıkları koltuğu işaret eder. Tiksav Lee başını hafif eğerek onları
selamlar. ''Hoş bulduk yoldaşlar. Oturmadan önce size önemli bir haberim var.'' Meraklı bakışlar onun üzerine kilitlenir. ''Neymiş o?'' diye sorar Kadir. Tiksav Lee boğazını
temizledikten sonra bakışlarını arkasına doğru çevirir ve ''Sizlere yeni üyemizi takdim etmek istiyorum.'' diyerek kolunu kapıya doğru uzatır. Herkes gözlerini kapıya
çevirir. Yavaş adımlarla içeriye giren kişi Keepr'dan başkası değildir.

Keepr'ı görünce diğerlerinin adeta yüzü güler. Keepr coşkulu bir şekilde ''Aranıza katılmaktan dolayı şeref duyuyorum.'' diyerek gözlüğünü düzeltir. ''Lobimizi genişletme çaban takdire şayan Tiksav. Keepr kuzenin olduğundan bizim içinde değerli ve güvenilir bir üye.'' der Skywalker. Büyük Korsan Kaidou ''İşte ben buna transfer derim.'' diyerek güler.

Soldier Boy ''Aramıza hoş geldin Keepr yoldaş.'' dedikten sonra gülümser. ''Yeni devrimciler görmek beni her zaman duygulandırıyor.'' diyen Kadir'in ise gözleri dolmuştur. Keepr'ın ''Elimden gelenin en iyisini yapacağıma şüpheniz olmasın.'' demesinin üzerine Skywalker ayağa kalkar ve onun elini sıkarak sıcak bir gülümseme takınır. Ardından tüm üyelere dönerek sesini yükseltir.

"Sevgili dostlar, bir süredir gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Aramıza Keepr yoldaşın da katılmasıyla birlikte artık yeterince güce ulaştığımıza inanıyorum. Daha fazla beklemeye gerek yok. Amiral lobisine karşı saldırıya geçmeye ne dersiniz?'' Diğer üyeler bu sözleri duyduktan sonra gaza geldiklerini hissederler ve hep bir ağızdan ''Evet!'' diye bağırırlar.

Denizin ortasında bir adaya kurulmuş olan askeri karargahın merkezinde Amiral lobisi üyeleri birbiriyle sohbet içindedirler. Sensey bacak bacak üstüne atmış bir şekilde tırnaklarını keserken diğerlerini dinlemektedir. Ch3rlo keyifli bir şekilde ''Son zamanlarda amirallere arka arkaya artı yazılmaya devam ediliyor.'' diyerek viskisini doldurur. Önündeki çerezi yerken sırıtan Mewtwo ''Kizaru'nun Luffy'e yemek veren kişi olmasının yanında Akainu'nun ödülünün 5 milyar çıkması bizim için çok iyi oldu.'' der. Artyomdh telefonundan fantezi lig konusuna bakınırken hafif başını kaldırır. ''Amiralleri hafife almamaları gerektiğini
öğrenmişlerdir artık.''

''Hâlâ bahaneler üretenler var ne yazık ki.'' diye cevap verir Tyr. Defterine notlar yazmakla meşgul olan Defterdar alaycı bir tavır takınarak ''İstedikleri kadar reddetsinler. Eninde sonunda kabullenmek zorunda kalacaklar.'' der. Sensey onları dinlerken araya girer. ''Özellikle Sakazuki işlendiğinde, haklılığımız bir kez daha kanıtlanmış olacak.'' Diğerleri o günün hayalini kurarak birbirlerine bakar ve sırıtırlar.

Sensey ise tekrardan lafa girer. ''Yakın zamanda bir duyum aldım. Keepr'ın Devrimci lobisine katıldığı konuşuluyor.'' ''Sahiden mi?'' diye sorar Defterdar. Sensey başını eğerek onaylar. ''Pek şaşırmadım doğrusu, sonuçta Tiksav'ın kuzeni.'' der ch3rlo. Artyom dikkatini telefonundan konuya verir. ''Tiksav zamanında bana da Devrimci lobisine katılma teklifinde bulunmuştu.'' Tyr şaşırarak ona döner. ''Peki sen ne dedin?'' diye sorar. ''Reddettim tabi ki.'' der Artyom gururlu bir ifadeyle.

Mewtwo ''Görünüşe bakılırsa Tiksav Devrimcilere yeni üyeler toplamaya çalışıyor, ileride başımıza bela olabilirler.'' diyerek bakışlarını Sensey'e çevirir. Sensey kendinden emin bir tavırla cevap verir. ''Sıkıntı değil. Lobimizin başka üyeleri de var, halen üstün konumda olanlar biziz.'' Bunu duyan diğer üyeler keyiflerini bozmadan laflamaya devam ederler.

Tatlılar ile çevrili bir kasabanın merkezinde, devasa bir pastanın önündeki masada toplanmış şekilde oturmaktadır Yonko lobisi. Her bir üyenin önünde çayları ve
tatlıları vardır. Kendi aralarında eski Yonkoları yad ediyorlardır. ''Kaido ne karakterdi be! Bize İmparator nasıl olunur göstermişti.'' diyerek iç çeker Berkay.
''Aynen öyle, Kaido'yu cidden özlüyorum.'' der Kekomancer çayını yudumlarken. Bunun üzerine düşüncelere dalan Mercury tekrar onlara bakarak lafa girer. ''Big Mom
ile beraber Wano'yu çekilir yapan tek karakterdi Kaido.''

Reiper ise "Kaido gibisi daha gelmez bu seriye. En güçlü karakter olduğu gün gibi ortadaydı." diyerek efkarlı bir şekilde çayını kafasına diker. "Eski İmparatorların havası bir başkaydı ama artık çağ Luffy ve Karasakal'ın, onlarda bizi iyi temsil edeceklerdir.'' der Kenshiro çayını tazelerken. Glorfindel küçümseyici bir sırıtışla cevap verir. ''Karasakal'dan o kadar emin değilim. Onun yerine Shanks dersek daha iyi olur.'' Kekomancer ''Yapma, Shanks'ın Karasakal kurbanı olacağı gayet açık.'' diyerek araya girer. ''Shanks'ın yenildiği bir anı hayal edemiyorum.'' der
Glorfindel tatlısını tadarken.

Tatlıya gömülmüş durumda olan Dattebayo ise lokmasını yuttuktan sonra muhabbete dahil olur. ''Bu seri hâlâ okunuyorsa Shanks'ın payı bunda büyüktür. Boşuna en güçlü İmparator değil.'' Bunu duyan Kekomancer ufak bir kahkaha atar. ''Shanks'ın en güçlü olduğu nereden belli? Kaido daha çok şey gösterdi.'' Dattebayo sitem ederek ona döner. ''Bir konuda da aynı fikirde olsak ölür müsün canısı?''

Kekomancer omuz silkerek cevaplar. ''Yine mi şu muhalefet geyikleri?'' Dattebayo ''Bazen Whitebear D'yi özlediğimi fark ediyorum. Aramızdan ani ayrılışı üzerine lobiye sen katıldın ama iyi mi oldu kötü mü emin değilim.'' der tatlısını çiğnerken. Kekomancer kaşlarını çattıktan sonra ''İleride anlarsın Datte.'' diyerek çayını içmeye devam eder. Reiper ortamı yumuşatmak için sohbete dahil olur.

''Kimin en güçlü İmparator olduğu konusunu boş verin, artık amirallerin devri kapandı. Wano ve Egghead'de işler bizim için hep tıkırında gitti. En güzeli bu değil mi?'' Diğer üyeler ona kıkırdayarak karşılık verir. ''Kesinlikle en güzel his buydu.'' der Kenshiro. Reiper ''Amiral lobisinin son çırpınışlarını izliyoruz.'' diyerek elinde
ki çatalı sallar. Dattebayo'nun ''A Haber lobisinin demek istedin herhalde.'' demesi üzerine herkes kahkahalara boğulur. Gülüşmeler kesildikten sonra Kekomancer ciddi bir surat ifadesi takınarak onlara döner.

''Devrimci lobisinin büyümeye başladığına dair söylentileri duydunuz mu?'' ''Evet kulağıma bir şeyler çalındı.'' der Mercury.
''Bu niye bizi ilgilendiriyor?'' diye sorar Berkay. Kekomancer ''Çünkü onlarla müttefik olmanın bizim yararımıza olacağını düşünüyorum.'' diyerek sakalını ovuşturur. ''Amiral lobisi ile baş etmek için başka lobinin yardımına ihtiyacımız yok.'' der Mercury rahat bir tavırla.

Fakat Kekomancer fikrinde ısrarcı gözükmektedir. ''Yine de olası bir ittifak teklifini gözden geçirmeliyiz bence.'' Diğer birkaç üyede biraz düşündükten sonra bu fikre sıcak baktıklarını belli ederler. Bunu gören Mercury ise ''Acele karar vermek hatalı olur. Başka bir lobiye sorgusuz sualsiz güvenemeyiz. Öncelikle bu konuyu derinlemesine bir konuşmamız lazım.'' diyerek ortamdaki aceleci havayı azaltmaya çalışır.

"Haklı olabilirsin, acele iş yapmaya gerek yok bence de." der Berkay. Mercury sözünün dinlendiğini fark ettiğinde bir rahatlama hisseder. Ardından "Öyle yada böyle yakında ortalığın karışacağına dair bir his var içimde. Şu an içinde bulunduğumuz durum fırtınadan önceki sessizlik." diyerek bıyık altından gülümser.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 15, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık