Doğanın içinde, yeşilliklerin arasında bir villanın bahçesinde mangal ziyafeti düzenleniyordur. Bu ziyafeti düzenleyenler ise Lastik lobisidir. Herkes tabaklarındaki etlere gömülmek ile meşgulken Alpamis mangalın başında ateşi harlamaktadır. Diğerlerine dönerek seslenir. ''Etleri beğendiniz mi beyler?'' ''Leziz olmuş. Eline sağlık Alpa.'' der Raiden bifteğini ısırırken. Çörekçioğlu Luffy ''Bunu daha sık yapmamız lazım.'' diyerek köftesini çiğnemeye devam eder. FrostPale bifteğinin tadına bakarken adeta gözleri parlamaktadır.
''Bu benim sizinle yaptığım ilk mangalım oldu. Biraz heyecanlıyım.'' Tombe gülümseyerek elini onun omzuna koyar. ''Heyecana gerek yok. Foruma katılalı fazla olmamasına rağmen ortama iyi ayak uydurdun. Lobimizin de önemli bir parçası haline geldin.'' Bunu duyan FrostPale kendini biraz daha rahatlamış hisseder. ''Sağolun.'' diyerek tebessüm eder. Alpamis kendi tabağını doldurduktan sonra diğerlerinin yanına oturarak lafa girer. ''Luffy'i özledik valla, değil mi?'
''Hem de nasıl, şu manga araları çok sık olmaya başladı.'' diye sitem eder Jacques. Chris ise etini yerken hafif omuz silkerek konuşur. ''Oda işte ne bekliyoruz ki?'' ''Luffy'i daha çok çizmesini bekliyoruz.'' der Raiden cevap olarak. Alpamis aniden ''Yetiş ya Luffy!'' diyerek diğerlerini güldürür. Ardından keyifli bir sırıtışla lafına devam eder. ''O değil de Nika fanları her geçen gün daha çok patlıyorlar. Luffy yakında meyve yerine haki ile ön plana çıkmaya başlayacaktır.'' Raiden ona katıldığını belli eden bir bakışla cevap verir. ''Zaten meyve söylenilen gibi en güçlüsü değil, meyveyi asıl adam eden Luffy.''
''Onu iyi dedin.'' diyerek karşılık verir Çörekçioğlu. Tombe kolasını yudumlarken ortaya bir laf atar. ''Kılıç lobisi bir süredir ortalıkta gözükmüyor farkında mısınız?'' Diğerleri ona doğru bakar ve biraz düşünürler. ''Evet ben de bir süredir hiçbirine rastlamadım.'' der Jacques. Chris alaycı bir ifade takınarak ağzını açar. ''Zaten artık eski güçlerinde değiller, gittikçe kan kaybediyorlar.'' Alpamis ''Özellikle Enma'dan sonra zayıflamışlardı, Zoro'nun 6 ay boyunca Lucci ile kapışması da cabası oldu.'' diyerek ekleme yapar. ''Bazı Zorocuların fanlığı bıraktığını bile duymuştum.'' der FrostPale, bir yandan da tabağını sıyırmaktadır.
Alpamis etlerini bitirmesinin ardından onlara dönerek ağzındaki baklayı çıkarır. ''Tüm bunları hesaba katınca yakında kılıç lobisini tamamen bitirmek için harekete geçmemiz gerektiğini düşünüyorum.'' FrostPale ve Jacques başta şaşırmış gözükseler de bu fikri sandıklarından çabuk benimserler. Raiden Alpamis'e bakarak ''Aynı fikirdeyim.'' der ve ardından diğerlerine seslenir. ''Sizler ne dersiniz?'' Kalan üyeler heyecanla yumruklarını sıkarak Alpamis'e katıldıklarını ilan ederler.
Ortalığın duman altı olduğu bir apartman dairesinde toplanmış olan Sanji lobisi kanepelerinde oturup sigaralarını tüttürürlerken sohbete dalmışlardır. Duvarlarda çeşitli One Piece kadınlarının resimleri asılıdır. ''Sanji artık apayrı bir seviyede. Onu ezikleyen herkesi sus pus bıraktı.'' der BattalGazi kollarını birbirine dolamış bir şekilde. Itachi_27 sırıtarak cevap verir. ''Aynen öyle. Adam hasar bile almıyor artık.'' Onlara doğru dönen Feitan ''Gel de bunu haterlarına anlat, nereden gömsek diye mantık sınırlarını zorluyorlar.'' diyerek sigarasını üfler. ''Sadece güç olarak değil, kişilik olarak bile gereksiz küçümsüyorlar. Karakter gelişimini okuması ayrı bir keyifli.'' der Kuraoshi no Sanji izlemekte olduğu videoya ara verdikten sonra. Excessum sigarasının küllerini dökerken başını sallar. ''Yeşil fanları bu tarz şeylerden pek anlıyor gibi durmuyor.'' Bunu duyan Historia bir anlığına duraksayıp sigarasını indirir. Yüzünde tatlı bir tebessüm oluşur. ''Yeşil lafını duymak bana birini hatırlattı.''
Feitan ''Bana da.'' diyerek karşılık verir. Execssum'un meraklı gözleri onlara çevrilir. ''Kim o?'' diye sorar. Historia ''Killzone. Artık emekli olmuş bir Sanji fanı.'' der uzaklara dalarak. Excessum birden beyninde şimşekler çakmış gibi gözükerek lafa girer. ''Onun ismini duymuştum. Sağlam bir Sanji fanı olsa gerek.'' Historia iç çektikten sonra Excessum'a bakar. ''İsmi duyulmayacak bir üye değildi.'' Diğerleri onu onaylar şekilde . Historia lafına devam eder. ''Emekli olmuş olsa bile yeni nesil Sanji fanlarına inancı tamdı. Tıpkı senin gibi fanlara.'' Bunu duyan Escessum gururlu bir yüz ifadesiyle sırıtarak sigarasını ağzına götürür.
''Öyleyse onun beklentilerini karşılamak için elimden geleni yapacağım.'' BattalGazi duyduğu memnuniyeti belli ederek onun omzunu sıvazlar. ''İşte duymak istediğim cevap.'' Itachi_27 sessiz bir şekilde onları dinledikten sonra aklındakileri ortaya dökmeye karar verir. ''Kılıç lobisinin bu kadar uzun süredir sessiz kalması hayra alamet değil. Arkasında bir şeyler olabilir.'' Excessum ''Bence biraz fazla düşünüyorsun, belki de cidden zayıflamışlardır.'' der usulca. Ardından Feitan sigarasını yakarken lafa dalar. ''Kılıç lobisinin lidersiz kaldığını duymuştum.'' Historia ''Yeni bir lider arayışında oldukları için arka planda kalmış olabilirler.'' diyerek bir tahmin yürütür. ''Bu süre içerisinde mutlaka bir lider bulurlardı ve bizde bunun haberini alırdık.'' 'der Battalgazi sigarasını söndürürken. Historia ise şüpheci bir tavırla gözlerini kısarak cevap verir. ''Her halükarda dikkatli olmalıyız, gelecekteki savaşımız için hazırlıklara başlamamız gerekiyor.''
Dalgaların usulca kıyıya vurduğu sakin bir kumsalda şemsiyelerin altına oturmuş halde keyif çatmaktadır Shanks lobisi. Ellerinde sakeleri ve yüzlerinden eksik olmayan gülümsemeleri ile. ''Shanks her gözüktüğünde beklentileri karşılamaya devam ediyor, sahiden en güçlü Yonko.'' diyerek içkisini yudumlar Kuroro. Arthur Morgan onunla aynı fikirde olduğunu belli ederek cevap verir. ''Kesinlikle, artık Shanks'ın yanında diğer Yonkoların esamesi okunmaz. Amirallere değinmiyorum bile, top tier seviyesinden çokuzak kaldılar.'' Shakan sakesini kafasına diktikten sonra sırıtarak lafa girer. ''Shanks o kadar büyük ki Oda adamdan bir tane daha çizdi.'' Bunu duyan diğer üyeler aralarında gülüşürler. Bogeyman kendini beğenmiş bir üslupla diğerlerine bakıp sohbete dahil olur. ''Shanks'ın büyüklüğünü hepinizden önce keşfettiğim için kendimle gurur duyuyorum.''
Kuroro ona aldırış etmemeye çalışsa da bunda başarılı olamaz ve bıkmış bir tavırla cevap verir. ''Yine her karakterin ilk fanı olan sensin değil mi?'' Arthur ve Shakan gülmemek için kendilerini zor tutarlar.
Bogeyman'in suratından duyduğu şeyden hoşnut olmadığı çok net anlaşabiliyordur, hemen karşı cevap verir. ''Sadece gerçekleri söylüyorum.'' Bunu duyan Kuroro konuyu uzatmamak için geçiştirir tarzda bir gülümseme ile onu onaylar. Shakan sakesinin tadını çıkarırken tekrar konuya döner. ''Shanks'ın yeri öylesine farklı ki sırf bu yüzden Yonko lobisi ile tartışmalara girdiğimiz olmuştu.'' O zamanları aklına getiren Kuroro ve Arthur nostaljik bir hisle düşüncelere dalarlar. ''O günleri dün gibi hatırlıyorum. Sırf bu tartışmalardan ötürü Yonko lobisinden ayrılıp ayrı bir Shanks lobisi kurmuştuk.'' der Kuroro eskileri yad ederken. Arthur şezlonga uzanıp isteksiz bir ses tonuyla konuşur. ''Yonko lobisinde Shanks'ı en güçsüz Yonko olarak görenler olduğu sürece tekrar birleşmemiz zor.''
''Zaten buna ihtiyacımız da yok.'' der Bogeyman önündeki midyeleri iştahla midesine gömerken. O sırada ''Devrimcilerin yeni transferi hakkında ne düşünüyorsunuz?'' diye sorar Shakan meraklı bir şekilde. Arthur bakışlarını ona doğru çevirerek cevaplar. ''Daha yeni gördüm ben de, Tiksav forumda duyurmuş. Keepr elbet onlara katkı sağlayacaktır.'' ''Endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, sonuçta bizim onlarla bir alıp veremediğimiz yok.'' diyerek karşılık verir Shakan. Arthur ise şüpheli bir surat ile "Emin miyiz? Kuroro ve Bogeyman diğer Figarland ailesi üyelerini de seviyor sonuçta.'' Kuroro sakesini yudumlarken cevaplar. ''Onların derdi bizden çok amiral lobisiyle gibi duruyor.'' O esnada Bogeyman midyelerini açmakla uğraşırken Kuroro'ya döner.
''Skywalker'da Shanks seviyordu değil mi? Aranızın iyi olması gerekiyor sanki.'' Bu cümlenin üstüne Kuroro'nun yüzünde bir anlığına buruk bir gülümseme belirir, fakat ardından bu gülümseme yavaşça kaybolur. ''Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Onların ne yaptıkları bizi ilgilendirmiyor.'' Arthur Bogeyman'e kaş göz yaparak konuyu kapatması gerektiğini işaret eder. Bu hareketi gören Bogeyman biraz utanır ve Skywalker hakkında daha fazla laf etmeden midyesini yemeye odaklanır. Kuroro tekrardan kafasını topladıktan sonra lafına devam eder. ''Şu an bizi ilgilendiren tek bir konu var. O da başka bir üyeyle alakalı.'' Bu cümleden sonra Arthur'un yüzünde imalı bir sırıtış belirir. ''Ben kim olduğunu tahmin edebiliyorum.''
''Hangi üye ya? Ben anlamadım.'' diyen Bogeyman kendini Fransız kalmış hissederek Kuroro'ya bakar. Kuroro ''Yakında sana kim olduğunu söylerim.'' dedikten sonra sakesini havaya kaldırarak sesini yükseltir. ''Harekete geçeceğimiz zaman gelene kadar keyfimize bakalım! Bırakalım diğer lobiler birbirlerini yesinler.'' Diğer üyelerin bu sözlere sevinçle karşılık vermesinin ardından hep beraber Shanks adına kadeh tokuştururlar.