Gerçekten sevmiyorsan daha da sana kullanmam o kelimeyi.Meh falan yok sevmiyorum. Şüphem yoktu da hhoşuma gitti işte.
Gerçekten sevmiyorsan daha da sana kullanmam o kelimeyi.Meh falan yok sevmiyorum. Şüphem yoktu da hhoşuma gitti işte.
Rahat ol ya sorun değil o kadar. Sadece sevmiyorum onu belirttim.Gerçekten sevmiyorsan daha da sana kullanmam o kelimeyi.
Ben üyelerine değer veren bir kaptanım. Sizi mutlu etmem lazım.Rahat ol ya sorun değil o kadar. Sadece sevmiyorum onu belirttim.
Tayfada ilk kavga başladı. xd
Çenem herkese yeter, düşman bayıltır shshshsgssgg <3Kaptan/Doktor: Benim. ?
Kaptan Yardımcısı: @Monkey D. Luffy ortağım. ?
Asistanım: @Mike Neşteri uzatacak eleman lazım. Bandajlama, deney gibi işleri senindir. ?
Dövüş Gücü/Strateji;
Tek kılıç kullanan olamam. @Mr.Bushido Son kılıç bükücü
Çenen güzel çalışıyor. @Jiso Aynı Doffy. ?
Akıl okuyucu @Violet (Sanji gibilerden uzak tutacağım seni, relax.) ?
Suikast girişimcisi @01746 Ro shi nan te seni de alalım. ?
Karete/fiziksel güç kısmını sana bırakıyorum. @Nigrum Cygnum Bence halledersin. ?
E.Oda'nın vermediği değeri ben veriyorum. Gel tayfamda istediğin kadar canavarlaş. @Pilavüstükuru Büyük Ana. ?
Yemek;
Tatlı gıdalar: @Miyata Ichirou seni Mochacı yapıyoryum. ?
Tuzlu gıdalar/Mangal: @Mirage el lezzetine güveniyorum. ??
Eğlence;
Çal oradan Brook'tan bir senfoni. @Raftel Neferi ?
Güldüren hikayeleri ilen şuan banlı da olsa Millennium Wizard
Unuttuğum varsa affola.
@kuroashi.no.sanji1993 Seni de alırdım. Ama biz Yeni Dünyayı fethetmek için çıkacağız yola. Bugünden sonra gördüm ki bir şey olsa tayfayı ilk terk eden olursun. " Kaptanına güveni olmayan olmasa da olur. " ?
@Aiden Seni de felaket tellalcısı olarak alabilirdim. Ama sen beni öldürmeye kalkarsın. ?
Bense seni seyehat çantama almadım bile.Yok. Ben tayfanın Teachi idim. Tayfanın Thatci @1071 Roshimoshi idi. Onu öldürmek için kurmuştum tayfayı :S
Ay d*tüm :d ne üzüldüm ne üzüldümBense seni seyehat çantama almadım bile.
Sırf benim için tayfa düzen biri olarak şu an kahrolduğunu biliyoruz sahiden. Bunu kendin itiraf ettin sonuçta.Ay d*tüm :d ne üzüldüm ne üzüldüm
Çenem herkese yeter, düşman bayıltır shshshsgssgg <3
Bizim tayfaya mı bulaşıyorlar?Sırf benim için tayfa düzen biri olarak şu an kahrolduğunu biliyoruz sahiden. Bunu kendin itiraf ettin sonuçta.
Yok yahu bulaşma falan. Her zamanki hayranlarımdan inciler bunlar.Bizim tayfaya mı bulaşıyorlar?