9 dağ üzerinde ve 8 denizin çevresinde, kesemeyeceğim hiçbir şey yoktur...
9 dağ üzerinde ve 8 denizin çevresinde, kesemeyeceğim hiçbir şey yoktur...
Harikasın. İşte beklediğim kedicik. ?Tayfada ben temsili:
Bizim sırtımız yere ermez artık.Her türlü casusluk işini itinayla yapacağımdan şüpheniz olmasın kaptanım
Düzeltme yapamıyorum. Hata veriyor. Miçom olarak hoşgeldin. ?çok iyi miço olurum
Evet, tayfa ilk görevimiz. Aiden'i devirmek. Kuşanın.Bugün tayfadan yine kim ölüyor. Mangalcıdan şüpheliyim her an düşecek gibi Hani mangalcıyı da tam bulmuşsun sdjhsjdss Kesin ölür orada :d
Bunu keserim, kafesi kesemedim... Daha doğrusu Luffy günü kurtarsın diye kesmedim...
Kuşan, devirmeye gidiyoruz.9 dağ üzerinde ve 8 denizin çevresinde, kesemeyeceğim hiçbir şey yoktur...
Zaten Luffy kırabiliyorsa Zoro'da keser. İnsanlar ölmesin diye tutu.Bunu keserim, kafesi kesemedim... Daha doğrusu Luffy günü kurtarsın diye kesmedim...
Devirdik bile traom...Kuşan, devirmeye gidiyoruz.
Düşünceli adam Zoro reyiz...Zaten Luffy kırabiliyorsa Zoro'da keser. İnsanlar ölmesin diye tutu.
Seni tayfama almıştım biliyon mu. :dEvet, tayfa ilk görevimiz. Aiden'i devirmek. Kuşanın
Hızına yetişmek ne mümkün.Devirdik bile traom...
Tayfana beni öldürmek için aldın dimi.Seni tayfama almıştım biliyon mu. :d
Mızıkçılık ama buKimseyi geride bırakmaya gerek yok. Tayfam komple korsanfandır. Kaptan @brook yardımcı kaptan @Smoker olur. 5 bin küsur üye tümenlere ayrılır ve bugüne kadar forumda modluk yapmış olan arkadaşlarımız ise tümen komutanları olur. Tabi bu Wb tayfası gibi bir oluşum değil piknik yapmaya gitmiyoruz. Diğer yonko bölgeleri, Raftel, kutsal sümüklülerin mekanı alayını basıyoruz. İçimizden çıkacak çürük elmaları da yolculuğumuz esnasında ayıklayıp maceraya devam ediyoruz kafalar rahat ortam güzel.
Yok. Ben tayfanın Teachi idim. Tayfanın Thatci @1071 Roshimoshi idi. Onu öldürmek için kurmuştum tayfayı :SHızına yetişmek ne mümkün.
Tayfana beni öldürmek için aldın dimi.