Ilk sen kur millete çemkirip durdun, benim liste uzun daha tümenlere ayırcam ahagsgs@Jiso Tayfa kur da beni al
Ilk sen kur millete çemkirip durdun, benim liste uzun daha tümenlere ayırcam ahagsgs@Jiso Tayfa kur da beni al
Haklı çemkiriş o Bizde af yokIlk sen kur millete çemkirip durdun, benim liste uzun daha tümenlere ayırcam ahagsgs
Baya garipsedim he. Benim sinirlenmem de aşırı nadirdir falan aslında.@Monkey D. Dragon gerçekten forumda agresif sinirli ciddi gözüküyorsun gerçekte nasıl birisin bilemem
La yok öyle bir şey birine ters yaptığın yorumunu görmüştür arkadaşlar avatarın da ıkınan Dragon olunca kafada öyle yer etmiştir.Baya garipsedim he. Benim sinirlenmem de aşırı nadirdir falan aslında.
Orta şekersin bence reis ne sempatik ne soğuk.Baya garipsedim he. Benim sinirlenmem de aşırı nadirdir falan aslında.
Ikınan avatar mı yazıklar olsunLa yok öyle bir şey birine ters yaptığın yorumunu görmüştür arkadaşlar avatarın da ıkınan Dragon olunca kafada öyle yer etmiştir.
Eyw canım Orta şekere sevinir olduk lsdkfjlsjfdOrta şekersin bence reis ne sempatik ne soğuk.
Eski üyesin, şu aralar öyle çok takılmıyorsun sitede. Fazla emoji de kullanmıyorsun random falan atıyorsun en fazla. Yeni birinin çok ciddi sanması normal o yüzden.Baya garipsedim he. Benim sinirlenmem de aşırı nadirdir falan aslında.
Üyelerin sıkıntısı biraz da. Hatta birisi bir ara Ejder Bey falan demişti sfjsdghfsfs Ama en güzel kullanıcı adı yorumunu @Zenzou yapmıştır ben söylemeyeyimEski üyesin, şu aralar öyle çok takılmıyorsun sitede. Fazla emoji de kullanmıyorsun random falan atıyorsun en fazla. Yeni birinin çok ciddi sanması normal o yüzden.
Yeni biri muhtemelen Zenzou'yu da ciddi biri sanıyordur. Şu aralar dertli, sadece dök içini rahatlaya yazıp çıkıyor çocuk. Oysa Zırtapoz nickindeyken nasıldı.Üyelerin sıkıntısı biraz da. Hatta birisi bir ara Ejder Bey falan demişti sfjsdghfsfs Ama en güzel kullanıcı adı yorumunu @Zenzou yapmıştır ben söylemeyeyim
Ben demiştim Ejder Bey'iÜyelerin sıkıntısı biraz da. Hatta birisi bir ara Ejder Bey falan demişti sfjsdghfsfs Ama en güzel kullanıcı adı yorumunu @Zenzou yapmıştır ben söylemeyeyim