Ak koyun kara koyun belli olsun hele ondan sonra kurarımDünden beri millete sallıyorsun bir yap hadi görek..
Ak koyun kara koyun belli olsun hele ondan sonra kurarımDünden beri millete sallıyorsun bir yap hadi görek..
Sana demiştim olum ben forumda öyle gözüküyon diye ama forumdaki halinle alakan yok, tontișsin jbfbabfba
Tontiş kilolulara denir lan djdjdjdjSana demiştim olum ben forumda öyle gözüküyon diye ama forumdaki halinle alakan yok, tontișsin jbfbabfba
Yok bu tatlı anlamında olan tontișten.Tontiş kilolulara denir lan djdjdjdj
Bunlar hep yıkık Monkey D. Dragon yüzünden yoksa alakası yok yani ... Avatar zaten yıllardır aynı ve karanlık isim desen geriyor... Mangada da yok ya insan bir geriliyor@Monkey D. Dragon gerçekten forumda agresif sinirli ciddi gözüküyorsun gerçekte nasıl birisin bilemem
Tontiş Dragon... Negzel oldu haSana demiştim olum ben forumda öyle gözüküyon diye ama forumdaki halinle alakan yok, tontișsin jbfbabfba
Aynen öyleBunlar hep yıkık Monkey D. Dragon yüzünden yoksa alakası yok yani ... Avatar zaten yıllardır aynı ve karanlık isim desen geriyor... Mangada da yok ya insan bir geriliyor
Sen konusma hain zhahshsh git tayfa kur hadiTontiş Dragon... Negzel oldu ha