18 kişi var tayfanda beni yazmamışsın daha ne diyeyimResmen trip yiyorum, olacak iş değil ..
18 kişi var tayfanda beni yazmamışsın daha ne diyeyimResmen trip yiyorum, olacak iş değil ..
Teşekkür ediyorum. <3
Doktorluğu kaptırdık madem stratejist/plan adamı olalım.
Cora-san bana yemek yapar mısın?
Beni bu pozisyona layık gördün ya. Sen harikasın.Tayfamda müzisyen yokmuş dövüşmeyide biliyorsan kapımız açık dövüş olarak kılıç kullanman ilk tercihim
18 kişi yazmışım, seni unutmuşum işte. Az yazsaydım seni unutmazdım şimdi. Hem gel diyorum gelmiyorsun, ayıp18 kişi var tayfanda beni yazmamışsın daha ne diyeyim
Hala kuroyu çağırmıyor dkdkkdks18 kişi yazmışım, seni unutmuşum işte. Az yazsaydım seni unutmazdım şimdi. Hem gel diyorum gelmiyorsun, ayıp
Aaaaa tayfamda müzisyen yok, @Aiden müzisyen olur musun
Olurum. Gemi batarken keman çalarım hoş bir deneyim olur18 kişi yazmışım, seni unutmuşum işte. Az yazsaydım seni unutmazdım şimdi. Hem gel diyorum gelmiyorsun, ayıp
Tamam da dediğin uymuyor ki O kadar kişi aklına gelmiş sonuçta. Neyse ya işte.18 kişi yazmışım, seni unutmuşum işte. Az yazsaydım seni unutmazdım şimdi. Hem gel diyorum gelmiyorsun, ayıp
18 kişi tayfa mı olur iç savaş çıkar.18 kişi yazmışım, seni unutmuşum işte. Az yazsaydım seni unutmazdım şimdi. Hem gel diyorum gelmiyorsun, ayıp
Hangi tayfa? Bildirim gelmemiş bana.18 kişi tayfa mı olur iç savaş çıkar.
@kuroashi.no.sanji1993 tayfadaki görevini beğendin mi tayfa nasıl
49Hangi tayfa? Bildirim gelmemiş bana.