Tam listeyi atsana.
Eski sayfalara bakmıştım yazmamışsın. Hakkını kaybettin :/Uzun zaman önce yapmıştım bir tayfa. Yenilemek lazım.
Tam listeyi atsana.
Eski sayfalara bakmıştım yazmamışsın. Hakkını kaybettin :/Uzun zaman önce yapmıştım bir tayfa. Yenilemek lazım.
İşte bu, beklediğim hareketler bunlar bushido-sama ^^Diva... saygılar reyiz...
Gizli perdeler ardında Öyle işler çevireceğim ki, hemen KK olacaksın Nigrum’cuğum... jsjsjsjs
İçime doğmuş desene :FLisede aşçılık okudum.Gözün arkada kalmasın o konuda hsjsjsjsj
O da olur bak, sen yeter ki iste ^^Teşekkür ediyorum. <3
Doktorluğu kaptırdık madem stratejist/plan adamı olalım.
Cora-san bana yemek yapar mısın?
Aaaaaa kasıtlı yapmadım bak unutmuşum. Yoksa sensiz nasıl pone bulup kk olacağımSana da püüü Seni de tayfama almayacağım.
o zaman yalan olduğu ortaya çıkar olmaz :dTam listeyi atsana.
Eski sayfalara bakmıştım yazmamışsın. Hakkını kaybettin :/
EywBiliyorum seni. Zaten tayfa kurunca dövüşçü olarak alacağım seni
Geçti.İşte bu, beklediğim hareketler bunlar bushido-sama ^^
İçime doğmuş desene :F
O da olur bak, sen yeter ki iste ^^
Aaaaaa kasıtlı yapmadım bak unutmuşum. Yoksa sensiz nasıl pone bulup kk olacağım
Ha bide @NiTian ErXing tayfamda olsun. Hani Odin ya kendisi, hava olaylarını düzenler xD
Belli zaten. Beni yazanları bir köşeye yazdım zaten 7 kişi falan var.o zaman yalan olduğu ortaya çıkar olmaz :d
Ne olcaadık? Luffy gibi 5. Sanji gibi 9. sınıf korsan mı? Kılıç ustalarını daha altı kesmez.
Biz gidersek eli boş dönmeyizSaka'yı gören bushido:
Resmen trip yiyorum, olacak iş değil ..
Nigyum gibi olun kalp sana <3Kaptan, tabiki ben *-*
Gizli perdeler ardındaki destekleyici kaptanım @Mr.Bushido >.>
Bir sorun oldu mu hızlı ve pratik çözümler üreten @amaneden tayfamda olmazsa olmaz ^^
Her konuda bilgili biri tayfaya şart, @Smoker seçiyorum da o benim tayfaya gelir mi bilmiyorum. Reddetmesi muhtemel xd
Sağ kol tabi ki @Jiso arada kaptanlığı falan da veririm ^^
Akıl danışılacak tayfanın ağır abisi @Monkey D. Dragon #.#
Rotacımız @Chaos Bringer ordan buraya savrulup eğleniriz, gerçi ölme ihtimalimiz var ama olsundu ^^
Keskin nişancı @Master of Puppets kendisi lafı gediğine oturtmakta iyi, ordan yola çıkarak bu görev senin @.@
Aşçı @Mirage ve @Violet yetenekliler bence, aç kalmayız xd
Doktor @carpe d. em , uzman almak lazım sağlık önemli :>
Genişçe bir çay ocağımız olacak, oranın başına da @Monkey D. Luffy ve @01746 Ro shi nan te geçecek, birbirleri ile iyi anlaşırlar bence ya :s
Tayfanın gizli kahramanları @Alcatraz ve @Calgara , tayfaya her türlü destek verirler •^•
Gemimde kaktüs, çiçek vb. yetiştireceğim bir yer olacak, oraya sahip çıkacak kişi de @Kenny McCormick olacak. Başka bir yere verirsem işini beceremez şimdi, en iyisi kolay iş vermek :s
@Ölüm Cerrahı Law sana ne görev versem Bilemedim, ama sensiz de olmaz gibime geliyor. Sen gel yinede bir şey olmaz :dd
@Bavs sen miço olacaksın :s
Son olarak @ch3rl0b11n tayfaya alasım var, ne görev yapar bilmiyorum ama gizli güçleri olduğunu varsayıyorum. Belki müneccimlik yapar :}