Bu hikayede ilk yanan ben oldum. Anladım canısı :sKendi tayfamı kursam kaptan kısmına kendimi değil seni yazarım aşkolsun.
Bu hikayede ilk yanan ben oldum. Anladım canısı :sKendi tayfamı kursam kaptan kısmına kendimi değil seni yazarım aşkolsun.
Kendini miço yaz özgüvenin yerine gelsin ne haddimize diye konuya girmek nedirNe haddimize
Epik sahne. MDL tayfadan ayrılır.Kaptan @Violet
Müzisyen @Jiso Tabikiii
Mali işler sorumlusu ve keskin nişancı @Monkey D. Luffy Sen halledersin xd
İnsan kaynakları uzmanı ve rotacı @Mirage Tontiş bir insan olduğun için tayfa içi kavgaları ayırırsın
Aşçı @Aiden Dürümlerini bekliyoruz ayden ustam
Kılıç ustası @Mr.Bushido Neden olduğunu söylememe gerek bile yok shssjsjs
Doktor @Ölüm Cerrahı Law Law'dan kapmışsındır bir şeyler
?????Epik sahne. MDL tayfadan ayrılır.
Hayatımda çivi çakmışlığım yoktur ama olsun, tayfana alman yeter. Sağlam olmuş. @Yubashiri-sama sniper performansıyla göz dolduracaktır.Kaptan: @Smoker
Sağ kol: Ben
Sol kol: @Eric Cartman
Kılıç ustası: @Mr.Bushido
Aşçı: @kuroashi.no.sanji1993
Rotacı: @Ma D. Monk Urouge
Doktor: @Ölüm Cerrahı Law
Marangoz: @Kuroro
Keskin nişancı: @Yubashiri-sama
Dümenci: @Vintage Culture
Müzisyen: @Bavs
Arkeolog: @Monkey D. Luffy
Miço: @Kaidou
Abi seni tanımıyorum nereye koyayım bilemedim.Sana iyi çocuksun demiştim di mi? Geri alalım bari övgüyü.
Sana Vivi'sin der şimdi. Tayfadasın ama yoksun aslında falan filan.
Raftel adayı wow.Sol kol da @Nigrum Cygnum olsun. Böylece her zaman onun bir adım önünde olabilirim.
Müzisyen olarak @Vintage Culture 'ı alalım. Jiso falan çekilmez sırf uzmanı diye. :s Vintage'nin müzik zevki de iyi hem.
Robin mevkisine @kuroashi.no.sanji1993 yeter. Bir dünya dil biliyor.
Jinbei mevkisine ise @Mirage gelsin. Burcu balıksa balıkadam olabilir. Evet on numara mizah.
Hunterların elinden her iş gelir. Sana güvencim tam.Hayatımda çivi çakmışlığım yoktur ama olsun, tayfana alman yeter. Sağlam olmuş. @Yubashiri-sama sniper performansıyla göz dolduracaktır.
Beni dışarıda bıraktın. Aybettin şelpeAbi seni tanımıyorum nereye koyayım bilemedim.
Raftel adayı wow.
Orası öyle, mütehassıs adamım sonuçtaHunterların elinden her iş gelir. Sana güvencim tam.
Sen Kaptan ol reis ben rütbemi terk ediyorum.Beni dışarıda bıraktın. Aybettin şelpe