Seni yazmayan da yani.Beni yazmayanları tayfama almayacağım.
Hem aşçılık var, hem çevirmenlik var, hem spor hocalığı var...
Tayfa kurmaya kalksam yanıma alacağım aklımdaki ilk isimlerdensin yahu.
Seni yazmayan da yani.Beni yazmayanları tayfama almayacağım.
Tayfada @Aiden eksik ama. Aiden tayfaya fazla gelir gerçi kaptan Shelpe'den daha güçlü. Hepimiz power up aldıktan sonra Marco rolüyle katılır aramıza.Yanlışlıkla Yonkou olacak tayfa
Bu hikayede benim aşağımda kalman mı yoksa Sanji'nin yerine konulman mı daha çok üzdü seni peki?En sevdiğim, yine ütopyandasın demek ^^
Boş ver kanka onlar kaybederGaliba ben Mihawk gibi iktidarsızım kimse tayfasına almamış...
Dürümcü ayden skdjksjdKaptan @Violet
Müzisyen @Jiso Tabikiii
Mali işler sorumlusu ve keskin nişancı @Monkey D. Luffy Sen halledersin xd
İnsan kaynakları uzmanı ve rotacı @Mirage Tontiş bir insan olduğun için tayfa içi kavgaları ayırırsın
Aşçı @Aiden Dürümlerini bekliyoruz ayden ustam
Kılıç ustası @Mr.Bushido Neden olduğunu söylememe gerek bile yok shssjsjs
Doktor @Ölüm Cerrahı Law Law'dan kapmışsındır bir şeyler
Seni bu esprinden dolayı tebrik ediyorum.Sol kol da @Nigrum Cygnum olsun. Böylece her zaman onun bir adım önünde olabilirim.
Müzisyen olarak @Vintage Culture 'ı alalım. Jiso falan çekilmez sırf uzmanı diye. :s Vintage'nin müzik zevki de iyi hem.
Robin mevkisine @kuroashi.no.sanji1993 yeter. Bir dünya dil biliyor.
Jinbei mevkisine ise @Mirage gelsin. Burcu balıksa balıkadam olabilir. Evet on numara mizah.
Geçti artıkTayfada @Aiden eksik ama. Aiden tayfaya fazla gelir gerçi kaptan Shelpe'den daha güçlü. Hepimiz power up aldıktan sonra Marco rolüyle katılır aramıza.
Bu hikayede benim aşağımda kalman mı yoksa Sanji'nin yerine konulman mı daha çok üzdü seni peki?
Vivi ne ya? Bir ağlak prensese mi benzettin beni Baktım senin de tayfan yok. Evet 42 sayfa baktım adım var mı yok mu diyeSana iyi çocuksun demiştim di mi? Geri alalım bari övgüyü.
Sana Vivi'sin der şimdi. Tayfadasın ama yoksun aslında falan filan.
Kendi tayfamı kursam kaptan kısmına kendimi değil seni yazarım aşkolsun.Geçti artık
Seni yazmayan da yani.
Hem aşçılık var, hem çevirmenlik var, hem spor hocalığı var...
Tayfa kurmaya kalksam yanıma alacağım aklımdaki ilk isimlerdensin yahu.
İkisi de üzmedi, git burdanBu hikayede benim aşağımda kalman mı yoksa Sanji'nin yerine konulman mı daha çok üzdü seni peki?