Orada senlik bir durum yok bence. Laf tamamen bize.Hayır neden bir anda bu gemiye iki Zoro fazla dedi anlayamadım. Oysa ki ben onu bir dost olarak görüyordum
Orada senlik bir durum yok bence. Laf tamamen bize.Hayır neden bir anda bu gemiye iki Zoro fazla dedi anlayamadım. Oysa ki ben onu bir dost olarak görüyordum
Sen nasıl üstüne aldın onu ya?Orada senlik bir durum yok bence. Laf tamamen bize.
Senden hızlı çıktı.Oha adam direkt kesmekten falan bahsediyor.
Kaptan=RosiSen nasıl üstüne aldın onu ya?
Cahil cesareti bunlar.Senden hızlı çıktı.
Yanlııış. Bir ipte iki cambaz oynamaz misaliydi.Kaptan=Rosi
Sol kol= Law
2 Zoro fazla geliyor bunlara öyle anladım. Yanlış mı
Bence sonunda geri kalan herkesi kesip yolumuza iki Zoro olarak devam da edebiliriz. Asıl tehdit budur dünya için.İki deli bir araya gelmemeliydii @Roronoa Zoro @Mr.Bushido
Ben dış güjler olarak görevimi yapıp bir gemiyi daha kk yolunda eliyorum asfdfsd
Senle ben ittifaktık ya? Gittin başkasının gemisine sol kol oldun? İnsan gelir yazar Luffy ile müttefiğiz diye.Asıl hain burada.
Senin de hoşuna gidecek değil mi? Zorolar'ın dövüşü, her Luffy fanının hayali.Senle ben ittifaktık ya? Gittin başkasının gemisine sol kol oldun? İnsan gelir yazar Luffy ile müttefiğiz diye.
Sonra da hain diyince ben suçlu oluyorum.
@Roronoa Zoro
@Mr.Bushido
Tek ipte iki cambaz oynamaz. Tek gemide iki Zoro kılıç kapıştıramaz.
Düello yapın birbirinizle. Yenen gemide kalsın.
Mirage-Sama tayfaya sende katılİki deli bir araya gelmemeliydii @Roronoa Zoro @Mr.Bushido
Edit: etiketleyemedim yav :/Ben dış güjler olarak görevimi yapıp bir gemiyi daha kk yolunda eliyorum asfdfsd
Ulan Mf’de ortalığı karıştıran Sakazuki gibi İki dakika da tayfayı karıştırdın Neyse bu seferlik görmezdem geliyorum ama gözüm üzerinde hahahaAdama bir soru sordum alt tarafı, hemen olay çıkardı. İnanılmaz.
Yok bize bir şey olmaz. Ace kimse o düşünsün.
Oha adam direkt kesmekten falan bahsediyor.
Yok yok bana dedi ama Bu seferlik bu olayı unutup, Hayallerimize raftele gidelim sayın sol kolOrada senlik bir durum yok bence. Laf tamamen bize.
Tek gözle zorlanırsın aslanım haha.Ulan Mf’de ortalığı karıştıran Sakazuki gibi İki dakika da tayfayı karıştırdın Neyse bu seferlik görmezdem geliyorum ama gözüm üzerinde hahaha