Asıl hain burada.Zoro fanısınız. Tehlikeyi sezemiyor musunuz?
Kaptan Roci
Sol kol Law
Bu gemide tehlike var tehlike. Sağ binersiniz ama nasıl inersiniz onu bilemem.
Asıl hain burada.Zoro fanısınız. Tehlikeyi sezemiyor musunuz?
Kaptan Roci
Sol kol Law
Bak @Roronoa Zoro ne Güzel yazmış katılıyorum ona hahahaZoro fanısınız. Tehlikeyi sezemiyor musunuz?
Kaptan Roci
Sol kol Law
Şerefe sayın sağ kol.
Bir gemiye iki Zoro fazla mı yoksa?Bak @Roronoa Zoro ne Güzel yazmış katılıyorum ona hahaha
Hain beklenmedik yerden çıktı hadi bakalım hahahaBir gemiye iki Zoro fazla mı yoksa?
Hayır yani sordum sadece. Değil dersin olur biter. Hemen sorun çıkarıyorsun ya.Hain beklenmedik yerden çıktı hadi bakalım hahaha
Bir gemiye iki Zoro fazla mı yoksa?
Ama sizde @Monkey D. Luffy nin oyununa gelmeyin. Asıl hain kendisi bozmaya çalışıyor aramızı.Hain beklenmedik yerden çıktı hadi bakalım hahaha
Orochi'den ziyade Akainu gibi. Biz de Squardo olduk haha.Ama sizde @Monkey D. Luffy nin oyununa gelmeyin. Asıl hain kendisi bozmaya çalışıyor aramızı.
Orochi kılıklı.
Ace gibi geri dönüp ölenlerden olmayalım bari.Orochi'den ziyade Akainu gibi. Biz de Squardo olduk haha.
Soru da art niyet vardı. Eğer seni şimdi kesmezsem ileride başıma dert açabilirsinHayır yani sordum sadece. Değil dersin olur biter. Hemen sorun çıkarıyorsun ya.
Bir dakika sayın sol kol, şu an bir dövüşün ortasındayım. Bu tayfamız için önemli bir anAma sizde @Monkey D. Luffy nin oyununa gelmeyin. Asıl hain kendisi bozmaya çalışıyor aramızı.
Hayır neden bir anda bu gemiye iki Zoro fazla dedi anlayamadım. Oysa ki ben onu bir dost olarak görüyordumOoo şimdiden güvenmemezlikler şüphelenmeler başlamış bu gemi grand line'ı geçemez size söyliyim asgdfsgd
Adama bir soru sordum alt tarafı, hemen olay çıkardı. İnanılmaz.Ooo şimdiden güvenmemezlikler şüphelenmeler başlamış bu gemi grand line'ı geçemez size söyliyim asgdfsgd
Yok bize bir şey olmaz. Ace kimse o düşünsün.Ace gibi geri dönüp ölenlerden olmayalım bari.
Oha adam direkt kesmekten falan bahsediyor.Soru da art niyet vardı. Eğer seni şimdi kesmezsem ileride başıma dert açabilirsin