Ben de sevmem. O zaman banka soymamalısın orda Hiroshi amcanın emeklilik maaşı ve jojo teyzenin dul maaşı da varO diziyi de sevmem heee. Benim amacım Asillerin mal varlıklarına el koymak.
Ben de sevmem. O zaman banka soymamalısın orda Hiroshi amcanın emeklilik maaşı ve jojo teyzenin dul maaşı da varO diziyi de sevmem heee. Benim amacım Asillerin mal varlıklarına el koymak.
Belki devlet bankalarına değil kişisel bankalara gireceğim. Belki devlet bilgilerinin bulunduğu özel bankalar diyorum. Sen hayırdır sevgi pıtırcığı mısın?O zaman yallah Marijoe'ya arkadaş, sivillerin dişinden tırnağından artırdığı parayı yatırdığı bankalara saldırmakla olmuyor o işler.
Hayır bu da zaten korsanlık olmuyor ki, haydutluk oluyor.
Düşünelim. Mis gibi ödülümüz artar sonra o bilgilerden yararlanırız. Para da keza cebimizde.banka soyma fıkrıne katılmaya başladım başlangıç ıçın güzel para getirir
Gerekirse cebimizden veririz lakin önce çal sonra ver. Devlete güvenilmez.Ben de sevmem. O zaman banka soymamalısın orda Hiroshi amcanın emeklilik maaşı ve jojo teyzenin dul maaşı da var
Korsanken Robin Hoodamı dönüştün reis yok senden korsan olmazGerekirse cebimizden veririz lakin önce çal sonra ver. Devlete güvenilmez.
Asilzadeler hedefim deyip, Marijoe teklifini görmezden gelenler bana sevgi pıtırcığı demesinler.Belki devlet bankalarına değil kişisel bankalara gireceğim. Belki devlet bilgilerinin bulunduğu özel bankalar diyorum. Sen hayırdır sevgi pıtırcığı mısın?
Ama şimdi uyumsuz oldu. Tatlı isimleri vermen lazım senin.Ben Kaptan
Nigrum(ah Nigrum nerelerdesin) Sağ Kol
@01746 Dümenci
@Ölüm Cerrahı Aşçı
@Kagura Teknisyen
@Jazz Lambası Kılıç Ustası
@Yamato Miço
Hepsi kadından oluşan bir tayfa olmuş. Uyumlu.Ben Kaptan
@01746 Dümenci
@Ölüm Cerrahı Aşçı
@Kagura Teknisyen
@Yamato Miço
Roshi kadınmıymışHepsi kadından oluşan bir tayfa olmuş. Uyumlu.
Koca anam istesin bütün tatlıları önüne sereyim. ??Ben Kaptan
@01746 Dümenci
@Ölüm Cerrahı Aşçı
@Kagura Teknisyen
@Yamato Miço