Ben kendimden başkasına güvenmem.
Naiflik yokmuş sende. Bizim tayfaya gelme dayak yemeye niyetim yokBurada bir persona var ve bu persona naif persona. Sinirlenince duvara yumruk sonucu el bileğimde kırılmaya yaklaştırmışlığım vardır basket maçında.
güvenilir olma şartı koydum katılır katılmaz önerin banka soymakOlabilir bak. Banka soyalım.
Korsanız biz korsan. Yok bir de denizcilere yardım edelim.güvenilir olma şartı koydum katılır katılmaz önerin banka soymak
Beyefendilik arayan....Naiflik yokmuş sende. Bizim tayfaya gelme dayak yemeye niyetim yok
Korsansınız denizin ortasında bankayı bulamazsınız ada basın halkı kılıçtan geçirin gemileri talan edin el koyun ama deniz ortasında banka soymak nasıl vizyonsuzluktur nasıl vurdumduymazlıktır nasıl bir lacase de papelciliktirKorsanız biz korsan. Yok bir de denizcilere yardım edelim.
O diziyi de sevmem heee. Benim amacım Asillerin mal varlıklarına el koymak.Korsansınız denizin ortasında bankayı bulamazsınız ada basın halkı kılıçtan geçirin gemileri talan edin el koyun ama deniz ortasında banka soymak nasıl vizyonsuzluktur nasıl vurdumduymazlıktır nasıl bir lacase de papelciliktir
banka soyma fıkrıne katılmaya başladım başlangıç ıçın güzel para getirirKorsanız biz korsan. Yok bir de denizcilere yardım edelim.
O zaman yallah Marijoe'ya arkadaş, sivillerin dişinden tırnağından artırdığı parayı yatırdığı bankalara saldırmakla olmuyor o işler.O diziyi de sevmem heee. Benim amacım Asillerin mal varlıklarına el koymak.
onu ben tek başıma yaptım nerden yazıyorum sanıyorsunKorsansınız denizin ortasında bankayı bulamazsınız ada basın halkı kılıçtan geçirin gemileri talan edin el koyun ama deniz ortasında banka soymak nasıl vizyonsuzluktur nasıl vurdumduymazlıktır nasıl bir lacase de papelciliktir