Aşağılama anlamında kullanmışsın maalesef. Hem amiral olmadığı halde Garp'ı sevmeyenleri fişleme girişimi gözümden kaçmadı. @Defterdar , kardeşim üzerine gelirlerse Shanks lobisinde kapımız açık...Garling de Ejder değil mi? Niye sinirlendin reis?
Biz güç vs'leri için olan bir grup değiliz. Herkes istediğine oy atabilir böyle anketlerde. @Defterdar daimi üyemiz.Aşağılama anlamında kullanmışsın maalesef. Hem amiral olmadığı halde Garp'ı sevmeyenleri fişleme girişimi gözümden kaçmadı. @Defterdar , kardeşim üzerine gelirlerse Shanks lobisinde kapımız açık...
Şimdiden kelli Kuroronun en sevdiği oyunAşağılama anlamında kullanmışsın maalesef. Hem amiral olmadığı halde Garp'ı sevmeyenleri fişleme girişimi gözümden kaçmadı. @Defterdar , kardeşim üzerine gelirlerse Shanks lobisinde kapımız açık...
O kadar Aramaki PR'ı yaptık Shanks'a karşı dilinizi tutamadınız. Bu işler karşılıklı olmalıydı. Maalesef Amiral lobisi benim için bitmiştir...Biz güç vs'leri için olan bir grup değiliz. Herkes istediğine oy atabilir böyle anketlerde. @Defterdar daimi üyemiz.
Bu arada rütbeni zaten Denizcilikten çıkartmıştın, gözümden kaçmadı. Gitmen için yardımcı oldum.
Benim icin Maymunlarin (Nika, Garp, Dragon) karsisinda kim varsa hak ehlidirGarp vs Shanks konusunda kızıl ejder lehine @Defterdar ve @Kuroro işbirliği görünce son 1 haftada yaşananları anlamaya çalışan ben
Kolsuz Kizil Ejder once kilicini karartsin, sonra degerlendirebiliriz bu teklifiAşağılama anlamında kullanmışsın maalesef. Hem amiral olmadığı halde Garp'ı sevmeyenleri fişleme girişimi gözümden kaçmadı. @Defterdar , kardeşim üzerine gelirlerse Shanks lobisinde kapımız açık...
Kolsuz Kizil Ejder once kilicini karartsin, sonra degerlendirebiliriz bu teklifi