Benim baba meslegi6 ay banlıydım sen dc de kullanmıyorsun. Banlanmadan önce söylemiştim de daha ulaşamayınca uçtu gitti büyül ihtimal aklından
4 yıllık Gazetecilik
Benim baba meslegi6 ay banlıydım sen dc de kullanmıyorsun. Banlanmadan önce söylemiştim de daha ulaşamayınca uçtu gitti büyül ihtimal aklından
4 yıllık Gazetecilik
Ne taraftasınBen daha yakınım sana.
Adam Timsah'ın elinden her şeyi almaya yemin etmiş. Buluşacağı kişiyi bile çalmaya çalışıyorBen daha yakınım sana.
O bir şey yapmadıysa seride bir şey yapan karakter yok. Bana yine manga sayfası dizdirme...Crocodile de pek bir şey yapmıyor ama sen yapıyor diye savunuyorsun
Doğru, DC var aslında ama pek aktif kullanmıyorum. Görüşürüz seninle yakın bir zamanda daha uzun süre buradasın.6 ay banlıydım sen dc de kullanmıyorsun. Banlanmadan önce söylemiştim de daha ulaşamayınca uçtu gitti büyül ihtimal aklından
4 yıllık Gazetecilik
Daldın yine hayallere, Samsun gördün mü hiç hayatında sen? :SSamsun demişken Sir Crocodile yaptığımız en iyisi
bu olurdu galiba.Dof lobisi kum kun’u yargılayıp cezasını kesiyor.
Eski nickimi özledim lan. Demek ki doğruymuş. İnsan sevdiğinin değerini kaybedince anlıyormuş
Yalan değil bir içim burkuldu, öyle bir edit.Eski nickimi özledim lan. Demek ki doğruymuş. İnsan sevdiğinin değerini kaybedince anlıyormuş