Onu caps niyetine atmadım da neyse..."şerefsiz" dediğin iyi miydi
Onu caps niyetine atmadım da neyse..."şerefsiz" dediğin iyi miydi
La onu geç zaten anladık, o yüzden diyorum ki beğendin mi de öyle dedin?Onu caps niyetine atmadım da neyse...
Başkan onu bunu boşver de ben Samsuna geldim banlıyım diye yazamamdım sen merkezde misin ?Onu caps niyetine atmadım da neyse...
O iyiydi yine, takılmıyorum onlara bir olayı var.La onu geç zaten anladık, o yüzden diyorum ki beğendin mi de öyle dedin?
Yok ben ilçesindeyim Bafra da. Kaç günlüğüne geldin?Başkan onu bunu boşver de ben Samsuna geldim banlıyım diye yazamamdım sen merkezde misin ?
Çarşambada Üniversite okuyorum abi ilk dönem bitti.Yok ben ilçesindeyim Bafra da. Kaç günlüğüne geldin?
Anca mı söylüyorsun? :SÇarşambada Üniversite okuyorum abi ilk dönem bitti.
Crocodile de pek bir şey yapmıyor ama sen yapıyor diye savunuyorsunO iyiydi yine, takılmıyorum onlara bir olayı var.
Fakat bu bir şey yapmayan bir adamın çalışıyor gibi görünmesi alakasız gibi geldi bana. :S
6 ay banlıydım sen dc de kullanmıyorsun. Banlanmadan önce söylemiştim de daha ulaşamayınca uçtu gitti büyül ihtimal aklındanAnca mı söylüyorsun? :S
Görüşürüz o zaman seninle müsait bir zaman haber et. Ne okuyorsun? 4 yıllık mı?
Ben daha yakınım sana.6 ay banlıydım sen dc de kullanmıyorsun. Banlanmadan önce söylemiştim de daha ulaşamayınca uçtu gitti büyül ihtimal aklından
4 yıllık Gazetecilik