Şer ittifakı kuruluyor.
Şer ittifakı kuruluyor.
Zoro ve kılıç fanlığı yapmak kötü birşey mi hırsızlık gibi bahsetmişsin kafa yapısına bak ya…Zoro ve kılıç fanlığı yapmıyormuşum gibi çek... @Montana yeni doğmuş bir bebek kadar masum.
Detayları konuşuruz bakarız duruma@Montana yı beraber ezebilirz
Yani benim Superman olduğumu kabul ediyorsunRakibinden böyle övgüler almak herkesin harcı değil kendime ve yürüdüğüm yola olan inancım bir kez daha tazelendi.@Sodex @Montana @Tiksav Lee @Fruit Punch Samurai
MW size bir şey derse bana söyleyin benden korkuyor... Ben onun kryptoniteyım...
İçindeki kılıç seviciliğini şöyle çıkarıcamZoro ve kılıç fanlığı yapmak kötü birşey mi hırsızlık gibi bahsetmişsin kafa yapısına bak ya…
Detayları konuşuruz bakarız duruma
Yani benim Superman olduğumu kabul ediyorsunRakibinden böyle övgüler almak herkesin harcı değil kendime ve yürüdüğüm yola olan inancım bir kez daha tazelendi.
Kendi kendine diss atıyor @II. InvictusYani benim Superman olduğumu kabul ediyorsunRakibinden böyle övgüler almak herkesin harcı değil kendime ve yürüdüğüm yola olan inancım bir kez daha tazelendi.
Ben yokken yine hakkımda sallanmış. :S Sizi bulacağım ant içtim.Çıbanın başı sensin zaten Invictus ile aramı sen bozdun ama sonra asıl hedefi sen şaşırtıp Sodex’i sahaya sürdün beni oyaladın.Artık yemem bu numaraları belki Sodex videolarının fikirleri de senden çıkıyordu…
Evet.Zoro ve kılıç fanlığı yapmak kötü birşey mi
@RedTeroR hain bu
Bize hep ihanet içindeydi de sana da ihanet ediyormuş meğer.