Sana laf attım yönetim silmis..Bu adam korunaklı çıktı @Montana@Fruit Punch Samurai ’da eklemek lazım listeye
Sana laf attım yönetim silmis..Bu adam korunaklı çıktı @Montana@Fruit Punch Samurai ’da eklemek lazım listeye
ana karakter torpili mi varSana laf attım yönetim silmis..Bu adam korunaklı çıktı @Montana
Sana laf attım yönetim silmis..Bu adam korunaklı çıktı @Montana
Ben yokken yine hakkımda sallanmış. :S Sizi bulacağım ant içtim.Çıbanın başı sensin zaten Invictus ile aramı sen bozdun ama sonra asıl hedefi sen şaşırtıp Sodex’i sahaya sürdün beni oyaladın.Artık yemem bu numaraları belki Sodex videolarının fikirleri de senden çıkıyordu…O Dofçuluğu hedef şaşırtmak için kullanıyordu.
Birinciliğin hayırlı olsun kardeş @MontanaBen yokken yine hakkımda sallanmış. :S Sizi bulacağım ant içtim.Çıbanın başı sensin zaten Invictus ile aramı sen bozdun ama sonra asıl hedefi sen şaşırtıp Sodex’i sahaya sürdün beni oyaladın.Artık yemem bu numaraları belki Sodex videolarının fikirleri de senden çıkıyordu…
Ben yokken yine hakkımda sallanmış. :S Sizi bulacağım ant içtim.Çıbanın başı sensin zaten Invictus ile aramı sen bozdun ama sonra asıl hedefi sen şaşırtıp Sodex’i sahaya sürdün beni oyaladın.Artık yemem bu numaraları belki Sodex videolarının fikirleri de senden çıkıyordu…
Zoro ve kılıç fanlığı yapmıyormuşum gibi çek... @Montana yeni doğmuş bir bebek kadar masum.Ben yokken yine hakkımda sallanmış. :S Sizi bulacağım ant içtim.Çıbanın başı sensin zaten Invictus ile aramı sen bozdun ama sonra asıl hedefi sen şaşırtıp Sodex’i sahaya sürdün beni oyaladın.Artık yemem bu numaraları belki Sodex videolarının fikirleri de senden çıkıyordu…
@Montana yı beraber ezebilirzBen yokken yine hakkımda sallanmış. :S Sizi bulacağım ant içtim.Çıbanın başı sensin zaten Invictus ile aramı sen bozdun ama sonra asıl hedefi sen şaşırtıp Sodex’i sahaya sürdün beni oyaladın.Artık yemem bu numaraları belki Sodex videolarının fikirleri de senden çıkıyordu…
Şer ittifakı kuruluyor.@Montana yı beraber ezebilirz