Doğruyu bulması için yardımcı olayım o zaman kendisine tek gerçek tek hakikat Karasakal.O Dofu yıllar önce bıraktı zaten.
Doğruyu bulması için yardımcı olayım o zaman kendisine tek gerçek tek hakikat Karasakal.O Dofu yıllar önce bıraktı zaten.
Haksızlığa uğrayan herkesin yanındayız senide bekleriz lobiye.Mihawk'a da sallıyorlardı, 1-2 patlatınca sallamıyorlar artık. Fanı olan bile var.
Karasakal fanı olsa savunacağını mı sanıyorsun usta adam sözde Dof fanı ama yıllardır ağzına Dof adını almıyor.One piece de Karasakala Korsanfan da Mw'ye çok yükleniyorlar bırak dofu gel Karasakal fanı ol.
Mesele kalabalık görünmek savunmak isteyenlere pide bile ısmarlıyor lobi.Karasakal fanı olsa savunacağını mı sanıyorsun usta adam sözde Dof fanı ama yıllardır ağzına Dof adını almıyor.
Yeni Sabo Lobisi Başkanı olarak bunu doğruluyorum. @Allen'a atılan iftiralar asılsızdır.Eski Sabo Lobisi Başkanı: Bana ve lobime iftira atan zatlara itibar etmeyiniz. Sabo Lobisi her zaman bağımsızdır. Carpe meyve suyu ve Çay lobisi işine baksın.
Bu ağır olmuş ama şimdi kavgada söylenmez. :S Şu zamana kadar sadece 3 kere yanıldı falan demeliydin o girişle doğrusu o çünkü.Şu hayatta söylenmeyecek ilk 3 şey listesine girer. Bu nedir usta @II. Invictus
Yok Sabo Lobisi Onursal Başkanı. Ben de fahri başkanıyım o zaman lobinin. Basbayağı yediler seni. Biz senden razıyız ama çabuk pes ettin.Eski Sabo Lobisi Başkanı: Bana ve lobime iftira atan zatlara itibar etmeyiniz. Sabo Lobisi her zaman bağımsızdır. Carpe meyve suyu ve Çay lobisi işine baksın.
Kalabalık gözükemezsin, bölümde Bb olduğu gibi uzar gider.Mesele kalabalık görünmek savunmak isteyenlere pide bile ısmarlıyor lobi.
Eskiden 15 Dofçu geliyordunuz tek bana karşı. Şimdi sarılacağım diyorsun...Gel lan sarılcam
Bu adam tuttuğu takımda yani karakterde samimi ama siz değilsiniz bugün Kid’ci yarın güzel ittifak bulursanız Lawcı olursunuz yeter ki yelkenleri açın iktidara yakın olun sizin için hiç farketmez
Asrın raconuEskiden 15 Dofçu geliyordunuz tek bana karşı. Şimdi sarılacağım diyorsun...