Eğer attığı pençeyle iz bırakmış olursa madem vardı böyle numaraların niye daha önce yapmadın diye çökeriz onun başına jshjsh :dd.dBepo isyan bayraklarını çekip liderliği almış ve Lobi köklü bir değişime gitmiştir.
Eğer attığı pençeyle iz bırakmış olursa madem vardı böyle numaraların niye daha önce yapmadın diye çökeriz onun başına jshjsh :dd.dBepo isyan bayraklarını çekip liderliği almış ve Lobi köklü bir değişime gitmiştir.
Tehlikenin farkında mısın eğer yara izi oluşmamışsa Zoro fanları Lawı ekarte edecek zoro teachı çok rahat alır diyorlarda kendileri.Eğer attığı pençeyle iz bırakmış olursa madem vardı böyle numaraların niye daha önce yapmadın diye çökeriz onun başına jshjsh :dd.d
Dostum biz kendine Amiral diyen karakterlere de sahip çıkıyoruz. Zamanında az Teach savunmadık Yonkolar karşısında.Lobisiz kalanlara sahip çıkar karasakal lobisi kimsesizlere dost olmaya geldik.
Gel lan sarılcam@Millennium Wizard sana "Dof dışında herkesin fanı olan adam" diyorlar. Nereden nereye be...
Bu adam tuttuğu takımda yani karakterde samimi ama siz değilsiniz bugün Kid’ci yarın güzel ittifak bulursanız Lawcı olursunuz yeter ki yelkenleri açın iktidara yakın olun sizin için hiç farketmezSana yanlıyordu geçen MW ama görünen o ki işe yaramamış. @Millennium Wizard herkese öyle yanlarsan enseye tokatı vururlar.
Bepo=Zoro derim ben de rakip çıkmış olur Zoro'ya sjhsjhTehlikenin farkında mısın eğer yara izi oluşmamışsa Zoro fanları Lawı ekarte edecek zoro teachı çok rahat alır diyorlarda kendileri.
Yalaka MWGel lan sarılcam
Bu adam tuttuğu takımda yani karakterde samimi ama siz değilsiniz bugün Kid’ci yarın güzel ittifak bulursanız Lawcı olursunuz yeter ki yelkenleri açın iktidara yakın olun sizin için hiç farketmez
An itibari ile Karasakal da Amiraldir Korsanlara ölüm.Dostum biz kendine Amiral diyen karakterlere de sahip çıkıyoruz. Zamanında az Teach savunmadık Yonkolar karşısında.
Şu hayatta söylenmeyecek ilk 3 şey listesine girer. Bu nedir usta @II. InvictusMW haklı.