Ginny ile evlenen Im, hastalığı veren adam da Saturn çıkınca mazlum güvenlik görevlisi Garling
Benim Lawla bir problemim yok ama benim Sabo övmem hemen sorun olmuş size. Bunların hepsi bahane. Ben istenmediğim yerde durmam maalesef. Bitti bu iş.Adını yanlış yazdım diye yanlış etiket atmalar jshjsh
Bizde şutlama olmaz. Kapısı hep açık olan lobi olduğumuzu daima söyledik. Sadece üzüldük. Sabo lobisinde adın geçince Law lobisine endişeniz olmasın diyebilirdin yani. :dd.d
Öyleymiş. Ben Law övünce, savununca ayıya dayı dedi Law bölümleri bitene kadar ama içinden de bu adam nereden çıktı ya demiştir. Doğru zaman gelince şutingen yaptı bize. :/Usta sana söyledik zamanında, seni gerçekten içlerinden biri gibi görmüyorlar dedik. Bize inanmamayı seçtin, al bak. Eserinle gurur duy.
İhanete uğrayan benim top nasıl bana dönüyor :dd.dUsta sana söyledik zamanında, seni gerçekten içlerinden biri gibi görmüyorlar dedik. Bize inanmamayı seçtin, al bak. Eserinle gurur duy.
Hurdacı Lobisinin kapıları açık.Benim Lawla bir problemim yok ama benim Sabo övmem hemen sorun olmuş size. Bunların hepsi bahane. Ben istenmediğim yerde durmam maalesef. Bitti bu iş.
Öyleymiş. Ben Law övünce, savununca ayıya dayı dedi Law bölümleri bitene kadar ama içinden de bu adam nereden çıktı ya demiştir. Doğru zaman gelince şutingen yaptı bize. :/
Sabo'yu ben de övdüm. Hatta Sabo lider olsun diye Dragon için protesto bile başlattık ama adımızı Sabo lobisinde geçirtmedik. Gitmek istemişsin zaten bunu bize bağlama. :dd.dBenim Lawla bir problemim yok ama benim Sabo övmem hemen sorun olmuş size. Bunların hepsi bahane. Ben istenmediğim yerde durmam maalesef. Bitti bu iş.
Lobidekileri pek bir severiz ama kalsın hocam. Demire alerjim var. Kaşıntı yapıyor bende.Hurdacı Lobisinin kapıları açık.
Neyin ihaneti @artyomdh amiralci lobisinde de vardı şimdiye kadar. Sabo’da olması niye rahatsız etti? Adamı yemeye bahane üretmişsin.İhanete uğrayan benim top nasıl bana dönüyor :dd.d
Guernica'nın ağır bastığını biliyordum bir tek. Adam bölünmüş demek lobilere ne bilim. :dd.dNeyin ihaneti @artyomdh amiralci lobisinde de vardı şimdiye kadar. Sabo’da olması niye rahatsız etti? Adamı yemeye bahane üretmişsin.
Gitmedim gitmeye zorlandım. Bir kumpas kurdun bana. Adımı yanlış yazdın diye takıldım sana. En ufak kıvılcımla kazdın kuyumu...Sabo'yu ben de övdüm. Hatta Sabo lider olsun diye Dragon için protesto bile başlattık ama adımızı Sabo lobisinde geçirtmedik. Gitmek istemişsin zaten bunu bize bağlama. :dd.d