Ne kadar haklı olduğumu bir kez daha ispatladınBir yanda hükümete çalışmış olan Cora-san sevdam :dd.d
Ne kadar haklı olduğumu bir kez daha ispatladınBir yanda hükümete çalışmış olan Cora-san sevdam :dd.d
Ohoo. Hatta diye başladığın cümledeki sövgüyü yazdın onu demem dedim la ne çarpıttın be arkadaş. Mesajlar duruyor neyseki bir iftiraya daha uğradık. Kaldı ki amiral dışı karaktere de diye şartını eklemen de bir ilerleme olsa da bu da kimseyi gerizekalı falan yapmaz. Dünyadaki en büyük devlet gücünün tüm imkanlarıyla saldırdığı yerde iyilik için çarpışırken yakalanan birine hele ki bu ginny ise salak da demezsin.Mesele kime ne dediğin değil mesele kendi savunduğun karaktere laf atılınca sen nasıl o lafı dersin gibisinden linç attınız forumda.Sonra ben öyle laflar demem deyip dün denyo dedin.Hatta gavat denildi dragona ona bile en azından tepki göstermediniz neden böyle diyorsun diye.Biraz tutarlı olun.Ben hala lafımın arkasındayım bir amiral harici gidip kıytırık bir denizciye enselendiyse bir devrimci komutanı yaptığı iş gerizekalılıktır.Hatta İvankov için bile aynı şeyi söyledim saçma sebeplerle ve saçma şekilde yakalandıysa eğer.Hem ben neden Ginny düşmanı oldum?Öyle bir şey demedim severim.Hep boş algılar
Bakıyorum da lobidaşlarını inkara başlamışsınSenin için devrimci diyorlar kardeş ne diyorsun bu işe ?
Adamın kendi lafı lobiden olmadığı. Sizin iddianız ise lobiden olduğu. Sen dün iftira cart cur diyordun değil mi ? İttifak kurmuşsunuz dedim iftira dediniz akşam kazara itiraf ettiler kolladıklarınıBakıyorum da lobidaşlarını inkara başlamışsın
Adamlar ittifak kurmadı diye saçma şeylere itiraz etmeyecekler mi la zamanla dragonculardan ümidi kesmek insanları birleştirdi. Şimdi de yalandan aslında o bizim lobiden değil diye taktik bulmuşsunuz resmenAdamın kendi lafı lobiden olmadığı. Sizin iddianız ise lobiden olduğu. Sen dün iftira cart cur diyordun değil mi ? İttifak kurmuşsunuz dedim iftira dediniz akşam kazara itiraf ettiler kolladıklarını
Sizin taktik
Adam kendi diyor lobiden değilim diyeAdamlar ittifak kurmadı diye saçma şeylere itiraz etmeyecekler mi la zamanla dragonculardan ümidi kesmek insanları birleştirdi. Şimdi de yalandan aslında o bizim lobiden değil diye taktik bulmuşsunuz resmen
Ne desin insanlar, senin gibi "temiz kalmak için hiçbir şey yapmıyor" mu desinler?
Benim Law lobisine ne yamuk yaptığımı gördün, hayırdır.Ne kadar haklı olduğumu bir kez daha ispatladın
Böyle mi aklıyorsunuz lobiyi? Bu sabah gizli kapılar ardında 61siz "ben sana birazdan sorayım lobiden değilim de de bu ginny gafından kurtaralım".Adam kendi diyor değilim diye
Law lobisine yamuk yaptığını görmedim ve kastettiğim o değildiBenim Law lobisine ne yamuk yaptığımı gördün, hayırdır.
Adam ilk defa demedi ki lobiden değilim diye. Daha önce de lobilere bağlı olmadığını ve ferdi takıldığını söyledi. Sen kendi ittifakını mı unutturmaya çalışıyorsun böyle mesnetsiz söylemlerleBöyle mi aklıyorsunuz lobiyi? Bu sabah gizli kapılar ardında 61siz "ben sana birazdan sorayım lobiden değilim de de bu ginny gafından kurtaralım".
Adamların üstüne çok gittik ya inkarcılıkla yırtmaya çalışıyorlar. Ama hak etmediniz diyemem
Bir şey kurmaya çalıştığımız yok. Dragocuların hezeyanlarına aklı başında her insan karşı duruyor zaten. Doğal oluşmuş bir yapı buLaw lobisine yamuk yaptığını görmedim ve kastettiğim o değildi
Adam ilk defa demedi ki lobiden değilim diye. Daha önce de lobilere bağlı olmadığını ve ferdi takıldığını söyledi. Sen kendi ittifakını mı unutturmaya çalışıyorsun böyle mesnetsiz söylemlerle