@Allen emekli olarak lobi işlerinden elini eteğini çekti. Kendisine hizmetleri için teşekkür ediyor ve onun bıraktığı boşluğu dolduracağımı belirtmek istiyorum.Ginny düşmanlarının gözünün yaşına bakmayız. Üstelik bugün vegaya denyo dedim diye ginny ile aynı kefeye koyup eylemini savundu bu @Lucky Luke .
Ancak şu an daha önemli bir gündem maddesi var. @Allen lobi içi itibarsızlaştırma hareketlerine başlamış. Konusunu alevlendirsin diye 61siz @Skywalker ile anlaşma yaptığından şüpheleniyorum.
Tetikte kal @Sodex !
Forumu hala aktif okuduğunu söylemişti.Senden gelen bildirimi görünce vereceği tepki
Yılın 9 ayı banlısın denk gelmemiş olabilirForumu hala aktif okuduğunu söylemişti.
Forumu okuyucu olarak kullanlar da dahil beni..
Söyleyecek söz bulamıyorum tamda o moddayım.
Hocam önce güldürdün sonra derinden yaraladın beni. Ders çalışmak için gittik, arkamızdan neler dendiYılın 9 ayı banlısın denk gelmemiş olabilir
Aynı Dragon inanılmaz özümsemiş açıklamalar çok tutarlı.Birde affetmem derse tamamdır bu iş.Basın açıklaması: Biz Devrimci lobisi olarak Sabocuları bir lobi olarak görmüyoruz. Bizim için Sabocular işgalci konumundadır. Hiçbir eylemleri ve icraatleri'nin Devrimci Lobisiyle ilişki ve alakası yoktur.
Aynı Dragon inanılmaz özümsemiş açıklamalar çok tutarlı.Birde affetmem derse tamamdır bu iş.