Bu Lobi liderleri aylık aktifliğe göre el değiştiriyor heralde@Skywalker Usta lobinizin başkanı Tiksav mı oldu? Çok kritik açıklamalar yapmış doğru mu bunlar? Devrim ilk önce öz evladı Sabo'yu mu yiyecek?
Bu Lobi liderleri aylık aktifliğe göre el değiştiriyor heralde@Skywalker Usta lobinizin başkanı Tiksav mı oldu? Çok kritik açıklamalar yapmış doğru mu bunlar? Devrim ilk önce öz evladı Sabo'yu mu yiyecek?
Üyeleri bile lider profili çizen bu lobinin büyüklüğü gerçekten çok başka.Bu Lobi liderleri aylık aktifliğe göre el değiştiriyor heralde
Bu Lobi liderleri aylık aktifliğe göre el değiştiriyor heralde
Garlinge ve Garlingçilere demediğini bırakmayan @Skywalker’a usta mı? Vay beeGençler operasyon çekip @Skywalker ustamı ipe götürüyor diye yorumladım. Devrim lobisinde yaşanan iç karışıklıkları endişeyle takip ediyoruz.
@Kuroro toy çıktı.Garlinge ve Garlingçilere demediğini bırakmayan @Skywalker’a usta mı? Vay bee
Garlinge ve Garlingçilere demediğini bırakmayan @Skywalker’a usta mı? Vay bee
Skywalker'ın oranın başında olması işimize gelir. Neden diye sormayın burada açıklayamam.@Kuroro toy çıktı.
Büyük eksi yazdırdı kendisine. Beklemezdim ustam lafını.@Kuroro toy çıktı.
Garlingcilerin endişeleri maalesef boşa gidecek.. biz ayrı zaman ve yerlerde.. ama tek yürek hareket ediyoruz.Gençler operasyon çekip @Skywalker ustamı ipe götürüyor diye yorumladım. Devrim lobisinde yaşanan iç karışıklıkları endişeyle takip ediyoruz.