Sanırım öyle.Smoker muhabbetten sıkılıp dağıttı ama muhabbet bitmeyecek gibi. tek çare Rocks’ın tarihten silinmesi gibi eski un üyelerine banı çakıp hesapların silinmesi gibi duruyor.
Sanırım öyle.Smoker muhabbetten sıkılıp dağıttı ama muhabbet bitmeyecek gibi. tek çare Rocks’ın tarihten silinmesi gibi eski un üyelerine banı çakıp hesapların silinmesi gibi duruyor.
Kendini Luffy mi yaptın sen?
Görünmüyor.
Niye caps sahibi yaptıklarım göremiyor.Görünmüyor.
Bu tamam.Niye caps sahibi yaptıklarım göremiyor.
Normalde gif bu çekiştiriyorsunuz. Ss alarak bırakıyorum. Görünür herhalde şimdi.
Son savaşta ve onun da sonlarında ağır bir drama eşliğinde bizimkilere yardımı olacak Teachin. Yaz bir kenara!Bu tamam.
Bu arada, ben Teach fanı değilim ama en büyük kötünün Teach olacağına inanıyorum.
Fanı olmadığını biliyorum da Dracule Mihawk'ta bugün ope ope üstüne muhabbet geçirince böyle bir şey yapayım dedim. :ddd.Bu tamam.
Bu arada, ben Teach fanı değilim ama en büyük kötünün Teach olacağına inanıyorum.
Sen de mi :dd.d Ss alıp Siyah ateşe attım oradan bak. :dd.d
Yok olmaz, şu alt yapı hiç bir kötüde yok. Im falan hikaye, tamam Im daha güçlü olabilir, nihai rakipte olabilir ama Teach'in duygusal derinliği Im'da asla olamaz. Bu yüzden Teach'in bir şekilde bizimkilere yardıma kalkışması falan, absürt olur. Sorarlar adama, madem iyilikte yapacaktı neden bu kadar derinlik katıp bu radde kötü yaptın diye.Son savaşta ve onun da sonlarında ağır bir drama eşliğinde bizimkilere yardımı olacak Teachin. Yaz bir kenara!
O muhabbeti kaçırdım benFanı olmadığını biliyorum da Dracule Mihawk'ta bugün ope ope üstüne muhabbet geçirince böyle bir şey yapayım dedim. :ddd.
Öngörüşte duruyor. D.Mihawk'ta Shiryuu'ya yedirdi opeyi. Onu da sen Carpe ile meyve çekişirken yetişmeye çalışan olarak temsil ettim. :dd.dO muhabbeti kaçırdım ben