Pardon ? Niye böyle bir şey söyledin ki ?Sizden daha rezili var mıydı acaba,sünepeler.Smoker,hepinize tek attı.
Pardon ? Niye böyle bir şey söyledin ki ?Sizden daha rezili var mıydı acaba,sünepeler.Smoker,hepinize tek attı.
O da aranıza girmek istiyordu giremeyince bilenmiş herhalde.Pardon ? Niye böyle bir şey söyledin ki ?
Rocks Korsanları gibi Dağıldık ama Teach gibi biri çıkacak İntikamımızı almak içinSizden daha rezili var mıydı acaba,sünepeler.Smoker,hepinize tek attı.
Hiç dayanamadınız ki o kişi bendim işte.Rocks Korsanları gibi Dağıldık ama Teach gibi biri çıkacak İntikamımızı almak için
Gel ve bu karanlığı ele geçir Saber Of Xebecinle Buggycilere her zaman selamım vardırHiç dayanamadınız ki o kişi bendim işte.
Adam Buggyci o ona mı bakarHocam şahsen böyle bir şey dediğiniz için kırıldım. Buraya gülüp eğlenmek için giriyorum ve dediğiniz lafa bakın.
Dostum şakasına yazdım.Uzelecegini bilsem yazmazdım.Ozur dilerim.Hocam şahsen böyle bir şey dediğiniz için kırıldım. Buraya gülüp eğlenmek için giriyorum ve dediğiniz lafa bakın.
Bunun şakası olmaz.Dostum şakasına yazdım.Uzelecegini bilsem yazmazdım.Ozur dilerim.