Doktor sen de beni ne ettin. Konuya eğlenmek için giriyoruz akıllarda olduk Kötü Kadın MüzeyyenSessizce geri bas mw. Bu öfke seni beni aşar
Onlar bulunduğu durumun tadını çıkarmaya başlamış. Sen de artık taktiğini değiş. :dd.d
Ha diyorsun ki öldüler öteki tarafta deniz keyfine devam ediyorlar bu Pollyannacılığın hangi seviyesi ?Onlar bulunduğu durumun tadını çıkarmaya başlamış. Sen de artık taktiğini değiş. :dd.d
Tam olarak nerede yanlış yaptıysak kusura bakma reis. Büyüklük sende kalsınDoktor sen de beni ne ettin. Konuya eğlenmek için giriyoruz akıllarda olduk Kötü Kadın Müzeyyen
Ha diyorsun ki öldüler öteki tarafta deniz keyfine devam ediyorlar bu Pollyannacılığın hangi seviyesi ?
Dalga geçilecek yeni maceralara çıkacağı için sevineceğim ama sudan çıkana kadar bu kısımla eğleneceğim Ayrıca yüzdüklerini değil yüzdüğünü diyeceksin çünkü yüzebilen tek kişi var o karede
Karada görüldüklerinde ne kadar üzüleceksin söyle bakim. :dd.d
Dalga geçilecek yeni maceralara çıkacağı için sevineceğim ama sudan çıkana kadar bu kısımla eğleneceğim Ayrıca yüzdüklerini değil yüzdüğünü diyeceksin çünkü yüzebilen tek kişi var o karede
Bunun tamamını atsanıza yav çok komik