Vay be sende mi Brutüs ? O kadar şeyden sonra Sodex gibi video yaptın ha… Bu forumda gerçekten yalnızmışım şimdi anladım.
İlk kurşunu sen sıktın. @Skywalker 'a benim için ne demek video önerisinde bulunmak jsjsh :dd.dVay be sende mi Brutüs ? O kadar şeyden sonra Sodex gibi video yaptın ha… Bu forumda gerçekten yalnızmışım şimdi anladım.
Tek müttefikin bendim ama en zorlu savaşlarımda katkın şu şekil oldu ustaVay be sende mi Brutüs ? O kadar şeyden sonra Sodex gibi video yaptın ha… Bu forumda gerçekten yalnızmışım şimdi anladım.
Kullanmayacağımı bildiği için bir tane videoyu ihtimaller arasından çıkarmış @Millennium Wizard daha ne istiyorsun?İlk kurşunu sen sıktın. @Skywalker 'a benim için ne demek video önerisinde bulunmak jsjsh :dd.d
Caps konusuna giren Cerrahİlk kurşunu sen sıktın. @Skywalker 'a benim için ne demek video önerisinde bulunmak jsjsh :dd.d
Sadece ufak bir espriydi o böyle ısırmanı beklemiyordum naptık ya adam mı öldürdük :/ capsini mi yaptık dakka dakka video mu editledik bu çok ağır oldu :Sİlk kurşunu sen sıktın. @Skywalker 'a benim için ne demek video önerisinde bulunmak jsjsh :dd.d
Sessizce geri bas mw. Bu öfke seni beni aşarSadece ufak bir espriydi o böyle ısırmanı beklemiyordum naptık ya adam mı öldürdük :/ capsini mi yaptık dakka dakka video mu editledik bu çok ağır oldu :S
Sadece ufak bir espriydi o böyle ısırmanı beklemiyordum naptık ya adam mı öldürdük :/ capsini mi yaptık dakka dakka video mu editledik bu çok ağır oldu :S