Hadi bu manyakları anlıyorum da senin ne derdin var benimle ya sadece tahminlerde bulunabiliyorum.
Ne demek derdin ne. Garp ve amiraller başta olmak üzere her konuda zıt fikirlerdeyiz senle. Travmayı baskılar gibi hafızandan mı sildin eski tartışmalarımızıHadi bu manyakları anlıyorum da senin ne derdin var benimle ya sadece tahminlerde bulunabiliyorum.
Haaa tabi ya Garp always Garp. Amiraller beklediğimden biraz daha güçlü çıktılar sadece hala yonko ile aralarında belirgin güç farkı var.Sağ kolları kötü harcadı Oda.Bizim derdimiz sağ kolları ezdirmemekti amiral düşük zorluk atar minvalinde yorumlar vardı.Yoksa amiralleri zayıf gören yoktu.Oda Sağ kol örneği diye önümüze Marco koydu savaşta almadığı saldırı kalmayan magma tanklayan adam bir kılıçla kanadı kesildi diye şimdi sınırına geldi hemen.Retcon.Yazar karakterine sahip çıkmazsa bizim yapabileceğimiz birşey yok.Ne demek derdin ne. Garp ve amiraller başta olmak üzere her konuda zıt fikirlerdeyiz senle. Travmayı baskılar gibi hafızandan mı sildin eski tartışmalarımızı
Kimmiş bu manyaklar say hele arttır sen arttır, düşman arttırHadi bu manyakları anlıyorum da senin ne derdin var benimle ya sadece tahminlerde bulunabiliyorum.
Aaa eski avatarım. Uzun zamandır görmüyordum kendisini.
Dalga geçenleri anlıyorum da kılıç lobisi niye savunmuyor bu adamı taze kan gelmiş kimse kılını kıpırdatmıyor. Kılıç lobisi sınıfta kaldı. Sempati duyup henüz lobiye dahil olmayanlar izlesin bu durumu