Usta ben Shanks'ı hiç bırakmadım zaten. Dragon sevdası yüzünden doya doya "en büyük Shanks" diyemeyen sensin...
Usta ben Shanks'ı hiç bırakmadım zaten. Dragon sevdası yüzünden doya doya "en büyük Shanks" diyemeyen sensin...
İkidir sana yanlayan @Skywalker a şundan çekiyorsun.Usta ben Shanks'ı hiç bırakmadım zaten. Dragon sevdası yüzünden doya doya "en büyük Shanks" diyemeyen sensin...
Adamı tövbeye çağırdık cinleri çağrımıza davul çalıyor iyi mi
Shanks bölümleri geldiğinde usta diye seslendiklerin sana ya da Shanks'a laf ederse çekinme seslen bana...Garling lobisi kurulduğundan beri aylardır forumda Shanks hakkında tek bir kötü mesaj bile atılmadığını fark eden @Skywalker bana ettiği kötü lafları hatırlıyor
Meğer tek hedef darbeymiş @Kuroro istesen yerine seni geçirirdi zaten ustaGarling lobisi boşaldıysa devralayım bari, karakteri boşta bırakmayız.
Bunlar çok yumoş ya, barışsınlar içim acıdı. Ondan şey ettim.Meğer tek hedef darbeymiş @Kuroro istesen yerine seni geçirirdi zaten usta
Baktın kiralar pahalı boş lobiye çörekleneyim dedin değil miGarling lobisi boşaldıysa devralayım bari, karakteri boşta bırakmayız.