Kapanan Garling ve devrimci lobisinden kayıt yaptırmak isteyen olursa bazı kişilere kapılar açık, tanrı vadisi geldiğinde yok işte ben gizliden seviyordum arkadaş arasında savunuyordum diye bir şey yok son kayıtlar.
Nostalji etkisi. Böyle devam etsin bence. Paylaşımlarından keyif alıyorum Trafalgar'ın.Ustam Carpe öfken gözünü kör etmiş yazdığımı tam okumuyorsun.... Tamamen adil bir seçim olsa alır mısın alamaz mısın diyoruz...
Ablam niye senin tüm capsler 2002-2010 arasından :s
Garling ve devrimci lobisi dağıldı @MihawkKapanan Garling ve devrimci lobisinden kayıt yaptırmak isteyen olursa bazı kişilere kapılar açık, tanrı vadisi geldiğinde yok işte ben gizliden seviyordum arkadaş arasında savunuyordum diye bir şey yok son kayıtlar.
Usta ben Shanks'ı hiç bırakmadım zaten. Dragon sevdası yüzünden doya doya "en büyük Shanks" diyemeyen sensin...@Kuroro Garling'i bırakamanın vakti gelmedi mi?
Sen ki amiral düşmanı ve Shanks neferiydin. Dosluklara aldanıp Shanks ile kan bağı ihtimaline dayanarak kutsallara meyletmiş olabilirsin. Sana gel devrimci ol demiyorum, özüne dön diyorum.